Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Den stora pokalen är vår

Inlagd: 11 oktober 2009, kl 21:23

Revanch och vinnarskalle avgjorde en rafflande STL final på söndagen

Vi samlades i Allhallen i SKÅ på söndagseftermiddagen laddade till tänderna för en revanch mot AIK. Nu gällde det tom första platsen i STL och då ökar trycket ännu mera.
Vi gick obesegrade genom hela STL serien förutom näst sista matchen mot AIK då vi inte hade turen på vår sida överhuvudtaget.
Matchinledningen höll högt tempo och som följde genom hela matchen med bra chanser till mål från båda lagen, matchen stod liksom och vägde fram o tillbaka genom hela första perioden. I inledningen av andra så kopplade Värmdö ett hårdare grepp och vi spelade mycket bra och spelet innehöll ett flertal uppspel med bra avslut men som blev ribbträffar, stolpskott och dessvärre även mitt i magen skott på deras målvakt och då blir det ju INTE mål. Matchen slutade helt mållös efter två perioder och det gick då till förlängning, fem minuter sudden death. Här kommer vår vinnarskalle och kämparglöd till sin rätta, AIK var illa ute flera gånger innan vi tryckte in vinnarmålet och matchen var slut, över, finito.
ÅH vilken glädje som utbröt sig både på isen och bland alla oss föräldrar på läktaren. Detta gäng är så väl värda denna serieseger, det är så underbart att se dem spela så här fin hockey.
Tillbaka
Meny
Tjäna pengar
Egna sidor
Länkar
Tjäna pengar-katalogen
SponsorerE-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-04-07
Besökare
255011
Genereringstid
0,0313 sekunder