SSKK - Stockholms Spinnkastarklubb  

Gästbok


Nytt PB 1.2 kg


Nytt inlägg | fet kursiv | | Namn: |

Lennart Augustsson | 2019-09-24 21:10:58
Glöm inte att vi har vår aktivitet, Damernas afton/skaldjursfrossa den 9:e oktober. Massor med goda skaldjur från Göta Fisk. Vi kommer också ha ett fantastiskt lotteri med fina priser, så ta med kontanter i massor.
Anmälan till Anders Pihl senast den 25:e september.
Lennart Augustsson | 2019-05-20 10:44:41
Igår 19/5 hade vi vår tävling Mr Osis. Vi var sju st tappra som trotsade regnvädret.
Två st fick fisk. Vinnare blev Anders Pihl med en gädda på 54cm. Tvåa kom Tomas Berkesten med en gädda på 42cm.

Att bara sju st kom till start tycker jag är jävligt dåligt. Det finns ju bra regnkläder och det var inte så att det vräkte ner. Mestadels var det uppehåll och det enda som saknades var fisk och sol.
Lennart Augustsson (Stockholms Spinnkastarklubb) | 2019-04-29 20:38:36
Årets havsöringstävling blev som vanligt en besvikelse för mig. Ett ynka litet hugg före grillningen. Det blåste upp och jag avslutade tävlingen efter grillningen. Vi var bara 8 st klubbisar ute denna vackra men ock så blåsiga dag. 12 m sek i byarna. För fjärde året i rad var det ingen som fick öring på kroken.
Vi ses på nästa tävling som går av stapeln den 19:e Maj. Då ska det fiskas gädda.
Nu finns det mätdon i årlådorna.
Tills dess säger jag bara Skitfiske på er.

Lennart Augustsson (Stockholms Spinnkastarklubb) | 2018-12-23 01:24:43
Jag vill önska er alla en riktigt GOD JUL.
Tomas Berkesten (Stockholms Spinnkastarklubb) | 2018-12-18 20:56:09
Årets sista fiske innan jul!
Så fick man till det till slut. En sista tur på havsöringen innan julen står för dörren och året är slut. Snön vräker ner på till Bolvik och jag undrar om det är is i viken. Väl där har det blivit lite uppehåll och ingen is i sikte. Det går lätt att få i båten och sedan iväg.. Nöter lite vid Sandön men ingen som är hemma där. Puttrar sakta längs med Värmdösidan ner mot golfen utan känning. Det är helt tyst ute, inga båtar vill vara ute. Snön kommer tillbaka och vräker ner men det är ganska häftigt att vara ute helt ensam och det är inte så väldans kallt. Väl ner vid golfen rycker det till lite i spöt och en liten öring kliver på. Den är knappt 40 cm och får gå tillbaka för att växa på sig till nästa gång. Glider vidare ner mot Anders vik. Sitter i lä och fikar med en äggmacka och och myser. Åker sedan tillbaka mot Bolvik igen men inget mer hugg denna dag. Nästa gång blir det kanske med Isborr man är ute. Kul var det i alla fall och fisk fick jag så man kan inte klaga. Skitfiske på er!
/Tomas
Tomas Berkesten (Stockholms Spinnkastarklubb) | 2018-09-02 16:35:55
Solen skiner och det är vindstilla. Lite trollsk när dimman fortfarande ligger på vissa ställen och döljer hemligheter. Leffe, Conny och jag ska ut på abborrfiske. Vi möts vid 7 tiden i Bolvik och ger oss iväg mot Löknäs där det fanns massor av löja på abborrtävlingen förra veckan. Leffe lägger nätet samtidigt som vi jiggar av området runtomkring. Jag får ganska omgående en hyffsad matabborre sen tar det lite stopp. Vi ska hämta nätet och jag kastas ut min jigg innan vi ska tillbaka till nätet. Det smäller på ganska hårt. Vi har haft en gädda på lite tidigare så jag tror att det kan vara den igen. Hårda knyckar känns som en gädda men när fisken syns är det en abborre. Jag ropar håven Leffe, Leffe håvar och upp kommer ett nytt PB på 1,2 kg. Häftig fisk! Vi fiskar sedan vidare under några timmar och får ett antal skapliga borrar till innan dagen avslutas. Några fick Conny på löja någon på mask och några på jigg eller spinnare. Vi var alla nöjda när vi åkte tillbaka mot Bolvik med solen i ansikte. Alla fick fisk. Tack Leffe och Conny för en fin dag som bl.a. resulterade i ett nytt PB
/Tomas
Lennart Augustsson (Stockholms Spinnkastarklubb) | 2018-04-15 23:12:03
Hej alla fiskevänner.
Idag 15/4 var jag ute vid Bolvik och kollade isläget. Ingen is. +5 grader i vattnet.
I med båtarna och ut och fiska.
Vi ses på söndag 22/4 för vår första tävling, havsöring
Clas-Åke Engqvist (Stockholms Spinnkastarklubb) | 2018-04-10 16:35:33
Den 9 april har vi avverkat klubbens 68:de årsmöte! Arton medlemmar och en gäst besökte mötet på Oxens pub, där vi förutom schemalagda förhandlingar, och prisutdelning, trakterades med en välsmakande haggis med tbh.
Femkortscupen Mr Spader vanns av Lennart Augustsson efter en spännande final mot Anders Pihl.
Protokoll från årsmötet och årsberättelsen kommer så småningom att läggas ut i hemsidans filarkiv där de kan studeras av inloggade.
Isarna har snart släppt på våra vatten varför det nu är hög tid att se över dina redskap, så du är beredd till kamp emot de stora firrarna.
Klubbens närmaste tävlingar är Havsöringen den 22 april, Metardagen den 10 maj och Mr OSIS Vårträff den 20 maj. Var beredd på att Håkan ev. vill ha arbetshjälp efter Mr OSIS!!
Lennart Augustsson (Stockholms Spinnkastarklubb) | 2018-03-26 13:42:03
He j Alla fiskevänner.
Nytt år nya möjligheter.
Några uppmaningar. När ni ser något som är sabbat, uppbrutet mm på våra båtplatser så ta bilder och beskriv skadorna i ett mess till Håkan som är vår mtr förvaltare.
Glöm inte vårt årsmöte måndag nionde april. Anmälan till Anders i god tid= senast fredag sjätte april
Andreas B | 2017-04-12 09:12:27
Tack för ett super trevligt årsmöte, vi ses på havsöringstävlingen
« Föregående sida - Nästa sida »

Foosball   |  Biljardbord   |  Biljard   |  Bordtennisbord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Meny
Facebook
Tjäna pengar
Egna sidor
Länkar
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2021-04-25
Besökare
200044
Genereringstid
0,0469 sekunder