Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Intervju-Berg

 

Bjuder här på en liten godbit från vår gamla sida, Mattias Forsberg möter D.Berg/Ordf

Intervju med Daniel Berg

 
...
 Snabbfakta

Position: Back
Nummer: 2
Säsonger i ITALIA: 3
Styrka: Patenterat "sweeper-skott"
Arbetar:
ICA krusboden
Aktuell: Skadad

 
  
...
 Daniel är snart på benen igen! 
 "ITALIA aktuellt" fick under förmiddagen tag i Daniel för en kommentar om skadesituationen. Han säger att han fortfarande känner av skadan och därför beslutat sig för att skjuta upp comebacken till nästa vecka då han planerar att genomföra en lättare träning och känna sig för. Det är alltså inte aktuellt med någon match i helgen men om allt går vägen på träningen kan vi få se hon om tillbaka redan till nästa helg.

Annars är Daniel vid gott mod och säger att han försöker att äta nyttigt och träna individuellt för att inte tappa formen. Förutom fotledsövningar gör han armhävningar då och då. Ölhävningar har det däremot inte blivit mycket av säger han. I och för sig var han ute i helgen men enligt egen utsago var det lugnt och inga avancerade danssteg på dansgolvet.

Daniel har den senaste tiden allt oftare haft en framträdande roll i båset och har hållit koll på skottstatistik och även videofilmat seriematcherna. Emellanåt har han givit små fingervisningar till hur spelet kan förbättras. Men att ta över coachrollen är i dagsläget ej aktuellt och Daniel tillägger ödmjukt: -"jag har gått in och coachat ett par matcher och styrt upp vilket har gett resultat"..

Om söndagens match mot TFK tippar Daniel på oavgjort, 3-3. -"TFK är duktiga men jag tycker att vi har en stark trupp på gång till helgen".

Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen
SponsorerInformation
Senast uppdaterad
2020-02-27
Besökare
129926
Genereringstid
0,0313 sekunder