T00 FÖRSTÄRKER ORGANISATIONEN

Inlagd: 9 februari 2014, kl 22:33

Inför säsongen 13/14 har SDE och Team 00 valt att utöka med nya resurser för att ge ännu mer djup och bredd i organisationen. Från och med denna säsong har vi nöjet att presentera följande förstärkningar:
Christoffer van der Bilt - ny assisterande tränare i T00.

Mats Lidbrandt - ny som målvakts- och försvarsresurs i T00.

Jonas Möller - även kallad "DOC"- ny fystränare i SDE.


Christoffer van der Bilt - ny assisterande tränare i T00.
Christoffer är 24 år och kommer närmast från Team 99 och 03 där han varit assisterande den senaste säsongen. Christoffer blir SDE´s mest utbildade tränare i och med sin examen på GIH som hockeytränare och förväntas bidra en hel del med det färskaste inom hockeyns alla områden. Välkommen Christoffer!

Mats Lidbrandt - ny som målvakts- och försvarsresurs i T00.
Under hösten kommer Mats att inte bara fokusera på utvecklingen av våra målvakter, utan även utveckla samarbetet i försvarsspelet mellan målvakt och utespelare. Mats är utbildad steg 3 målvaktstränare och har tränar ungdomar upp till juniornivå. Mats fokus ligger på individuell utveckling av spelförståelsen samt samarbetet mellan utespelare och målvakt i olika matchsituationer.

Jonas Möller - även kallad "DOC"- ny fystränare i SDE.
Jonas har ett långt förflutet som tränare i AIK, närmare bestämt 15 år varav 3 år som ansvarig för fysen, på och utanför isen, med AIKs A-lag. Han har jobbat med Hockey på heltid sedan 2007!


Tillbaka
Meny
Tjäna pengar
Lag i föreningen
Egna sidor
Länkar
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer


E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2016-07-01
Besökare
285174
Genereringstid
0,0430 sekunder