BK Playax  

Inget seriespel före jul

Inlagd: 13 november 2020, kl 16:25

Inte helt oväntat har SvBF beslutat att pausa seriespelet fram till jul.

Svenska Bowlingförbundet har beslutat att skjuta upp alla matcher i nationella serien med start redan i dag till och med den 31 december 2020. En huvudorsak är att så många regioner nu infört de skarpare allmänna råden att alla serier i den nationella serien berörs.

I torsdags tog även Regionerna i Värmland, Dalarna, Västmanland och Gotland beslutet att införa skärpta allmänna råd för att minska smittspridningen av covid-19. Därmed har 18 regioner av totalt 21 infört dessa skärpta och då samtliga serier i den nationella serien berörs valde styrelsen igår kväll att skjuta upp samtliga matcher i den Nationella serien till och med den 31 december 2020. Beslutet gäller från idag och påverkar därmed helgens omgång 8. Beslutet om att skjuta upp alla matcher gäller dock inte distriktsserierna där förbundet rekommenderar distrikten att följa sin respektive regions allmänna råd som i dagsläget inte är lika i alla regioner.

Datumet för hur länge alla matcher i den Nationella serien ska skjutas upp kan komma att förändras beroende på den situation som råder i landet gällande pandemin. Nytt beslut tas av förbundet den 18 december.


Kommentar - om Skånes restriktioner ändras skulle det alltså möjligen kunna bli spel i Sydskånska (4-manna), men där har vi i vilket fall ingen match förrän 6/12. Träning och ev tävlingsspel styr vi själva över precis som tidigare. Månadstävling nu tis 17/11.

Tillbaka


Foosball   |  Biljardbord   |  Biljard   |  Bordtennisbord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Meny
Tjäna pengar
Egna sidor
Länkar
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2021-10-19
Besökare
306064
Genereringstid
0,0474 sekunder