BK Playax  

Träningsläger 22-23/8 kl 10-15

Inlagd: 17 augusti 2020, kl 10:01

Här ser ni programmet för helgens träningsläger med Christer Albihn, samt vad som gäller vid laguttagningarna framöver!

På lördag och söndag har vi vårt träningsläger på Baltiskan. Start kl 10 båda dagarna, spel till ca 12.30 med liten paus ca 11.15. Sedan lunch (ingår i avgiften 150 kr/dag) som Steppy tagit upp beställning till och en föreläsning av Peter Niclasen (Torsokliniken) eller Anders Ström. Slut senast kl 15.

Christer Albihn är vår huvudtränare på detta läger. Christer kommer sedan tillbaka antingen sista eller näst sista tisdagen i varje månad och tränar oss.

Som Steppy meddelade på årsmötet kommer varje spelare att få ett individuellt papper, där hans/hennes spelutveckling kan dokumenteras.

Tony, Steppy och jag tackar också för förtroendet att vara UK kommande säsong. Seriespelet startar ju lör 12/9 och vi har en spännande säsong framför oss, med fyra lag från klubben att följa. Vi tre är överens om följande principer för uttagningen:

1/ resultat i träningsmatcherna i Svedala och mot ABeCe 29/8

2/ resultat i tävlingsspel (Skånemästerskap, Seniortour, Skånetour)

3/ resultat i första månadstävlingen 1/9

4/ allmänt visad ”vinnarskalle” och bra spel under press i dessa tävlingarLaguppställning publiceras oftast på hemsidan på måndag kväll. Sätts upp på klubbens anslagstavla på tisdag. Där bockar man av sig och bekräftar därmed sitt deltagande i helgens matcher. Det tas alltid ut 10 man till A, F1 och F2. Om matchen/matcherna är på bortaplan åker alla tio med.

Den som är uttagen som nr 10 måste hålla koll på sin mobil under veckan - blir det ett plötsligt avhopp bland de andra nio som tagits ut går 10:e-mannen in. Kommer inget återbud och man t ex är nr 10 i A-laget är man ändå garanterad spel, oftast i F1.Ny tillfällig regel från SvBF: man får dubblera med tre spelare denna Corona-säsong, inte bara en som tidigare. Är för att hjälpa klubbar som har ont om folk p g a pandemin.Vi ber att alla som känner sig som A-lagskandidater reserverar helgen 26-27/9 redan nu. Då har vi vår första långa bortaresa, till Hultsfred och Växjö, och det blir också premiär för vårt avtal med Sydbuss. Laget åker buss för att ges bästa möjliga chans att förbereda sig inför matcherna och

Lya är vår chaufför. Klubben står för hotell (redan bokat på Hotell Värend i Växjö, ca fem minuter med buss från hallen).Denna text läggs också på hemsidan.Välkomna också till första klubbträningen i morgon tisdag 17.45! Vi har ju ett helt gäng i Svedala under kvällen, så det bör inte bli trångt på banorna. Vi abonnerar banorna 2-14 och denna tisdag kan ni välja bana och spelpartner helt själva. Tänk på att

det är bra om två ungdomar spelar ihop, så att vi inte får skäll från Gunne och tappar ungdomsbanefördelen.

Vi ses! Som Steppy skrev - har ni möjlighet att komma ut till Svedala 19.30 är det alltså seriefinal i träningsserien där mellan oss och Bowino 1.

Tillbaka


Foosball   |  Biljardbord   |  Biljard   |  Bordtennisbord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Meny
Tjäna pengar
Egna sidor
Länkar
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2021-10-19
Besökare
306154
Genereringstid
0,0479 sekunder