Information om gympan till föräldrar, ht -16

 

Utrustning

Det finns inga speciella krav på klädsel på gympan. Men det underlättar mycket om barnen inte har alltför pösiga och fladdriga kläder. Det är så mycket svårare att hjälpa dem vid olika övningar om man får tag på mer byxa än ben. Typ löpartights/långkalsonger eller shorts fungerar utmärkt.

På fötterna rekommenderar vi att inte ha skor då det kan bli klumpigt. Barfota är att föredra. Men en ”gymnastiksko”, mockasiner/tofflor med bra grepp fungerar också bra.

Alla barn med långt hår sätter upp det i tofs på gympan.

Regler i hallen

Storbarnsgympan avslutar sitt tillfälle kl 17.20 på höger planhalva när man kommer in i hallen och Barngympan börjar sin samling redan 17.10 på vänster planhalva. Hjälp era barn att gå in på "rätt" sida för att inte störa den andra gruppen.

Föräldrar till 4-5-åringarna är välkomna att vara med i hallen. Men väljer man att vara i hallen så hjälper man också till vid stationer, och mobilförbud gäller! Klarar sig barnet bra själv och man behöver ringa några samtal/svara på mail gör man det utanför hallen/på läktaren. 

Första tillfället

Vid första tillfället då vi går igenom lite info om gympan och visar hur man kan hjälpa till vid olika stationer ser vi gärna att ni försöker vara en vuxen per barn. Det kan dessutom kännas tryggare för barnen att ha någon med. 

 

Övrigt 

Alla barn är ju olika och för att underlätta för oss ledare får ni gärna meddela oss om det är något ni tycker att vi behöver veta om era barn. Det kan vara allt från att de är väldigt blyga eller ogillar att leka ”jaga-lekar” till olika allergier.

Vatten dricker vi i pauserna och inte under övningarna.

Meddela om barnet inte kommer via gästboken på hemsidan, det är extra viktigt för de som brukar gå själva från fritids. Vi kommer inte ha möjlighet att erbjuda hämtning från fritids i höst.

  

Vi ser fram emot terminsstarten den 20 september!

Väl mött önskar gympaledarna

 

Foosball   |  Biljardbord   |  Biljard   |  Bordtennisbord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2016-11-01
Besökare
20688
Genereringstid
0,0449 sekunder