Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

BLBS-Strålsnäs/Malexander 2-0

(1-0)

MålskyttarOlle Carlgren 1, Damir Civgen 1
Gula k
Röda k
Målvakter
Publikca 30
Domare
Till att börja med vill jag be om ursäkt för dröjesmålet med referatet från matchen mot Malexander/Strålsnäs. Mikael Håkan Brunn lovade att skriva om matchen men efter att ha legat under med 1-6 mot mig i Pro Evolution Soccer 4 och jag förklarade hur fruktansvärt dålig han var på att spela tv-spel vägrade han. Han hade vid detta tillfälle skrivit nästan halva referatet men raderade nu ut det han skrivit och åkte hem.

Så nu får jag skriva ändå. Håll till godo:

En på pappret lätt match för Blå Lämmeltåget mot gästande Malexander/Strålsnäs. Vi har aldrig tappat poäng mot Malex och så blev inte fallet i lördags heller. Efter en stark öppning av bortalaget kunde Lämmel ta över matchen mer och mer ju längre första halvlek fortskred. En halvtimme in i matchen kunde således hemmalagets Olle Carlgren trycka dit ledningsmålet på en målvaktsretur sedan Erik Gustafsson skjutit ett skruvat inlägg/skott. Pressen fortsatte men resultatet förblev 1-0 när domaren satte pipan till munnen för att blåsa av halvlek nummer ett.

I andra halvlek ökade Damir Civgen sedan på Lämmels ledning till 2-0 med ett fint skott utifrån. Hemmalaget koncentrerade sig nu mest på att få sina välförtjänta tre poäng och spelade av matchen under full kontroll. Malex chanser gick att räkna på ett finger och Bian hade en lugn eftermiddag i målet.

I Blå Lämmeltåget var backlinjen så gott som felfri med Kent Andersson som främsta aktör. Magnus Nikku var också han mycket duktig och oroade Malex försvar gång på gång med sina djupledslöpningar. Mikael Brunn imponerar mer och mer för varje match han spelar och ägde sin vänsterkant i första halvlek. Olle Carlgren var duktig i anfallet och använde sin fina fysik på bästa sätt.
En kassaskåpssäker seger mot ett mediokert motstånd...
« Tillbaka


Bordtennisbord   |  Biljardbord   |  Airhockey   |  Dart

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2007-05-14
Besökare
65723
Genereringstid
0,0146 sekunder