Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

BLBS-Tjällmo IF 4-1

(2-0)

MålskyttarOlle Carlgren 1, Oskar Svärm 1, Adam Eldh 1, Damir Civgen 1
Gula k
Röda k
Målvakter
Publikca60
Domare
En har fått den stora äran att skriva ett matchreferat, så här kommer ett:

Lämmeltåget- Tjällmo eller ?Var är ?Skrubb??

Lämmeltåget fick fint besök under tisdagskvällen, då skogshuggarna från Tjällmo gästade Lämmelvallen tillsammans med utvalda skaror av sockenbefolkningen.
En på pappret säker hemmaseger, och den gode herr papper visade sig ha alldeles rätt.
Med tanke på Roberts avstängning och Jacobs flykt till varmare breddgrader (Skåne), såg laget lite annorlunda ut. Vi började, i vanlig ordning, med en 4-5-1- uppställning, denna match med Olle som spjutspets. Storebror Erik hade flyttats ut på högerkanten och den galne dansken hade tagit med sig sin bandana upp på en central mittfältsposition.
Det stod ganska snart klart vilka som var det bättre laget och trots ett ribbskott av Tjällmos hårfagre forward, kom lämmels ledningsmål lika väntat som ett gult kort för Robert. Svämpa avslutade på bästa sätt efter ett förarbete hämtat ur den berömda skolboken. Någon som vet som har skrivit den förresten? Skulle gärna vilja ha ett ex.
Till skillnad från matchen mot Fornåsa, satte våra yttermittfältare en hög press på Tjällmos ytterbackar, vilket ledde till ett ihärdigt långbollande. Intet nytt på den fronten, med andra ord.

Jesper var innan matchen lite orolig huruvida hans eviga antagonist ?Skrubb? skulle medverka. Vid matchstart kunde han dock konstatera att han hade andra saker för sig. Detta ledde till följande konversation med Tjällmos mustaschprydde mittfältstank:

- Varför är inte den där ?Skrubb? med?
- Han är tyvärr skadad.
- Vad synd, han är rolig att möta.
- Ja han gillar att ?tälja?.

Vad tälja betyder i det här sammanhanget kan jag bara spekulera i, men jag antar att det inte har med kniv och ett stycke fnöske att göra.

Innan domaren han blåsa för halvtidsvila passade Damir på att förvalta en straffspark på bästa sätt, och därmed stod det 2-0 innan det var dags att byta sida.
Under pausen meddelade coach David att han var mycket nöjd med vad hans tåg presterade. Om vi inte blev för övermodiga skulle ytterligare en triumf vara bärgad, löd hans visdomsord.

Det blev vi inte heller, men Tjällmo lyckades ändå forcera in en reducering efter en hörna. Målet till trots lyckades Tjällmo aldrig etablera något tryck, utan den andra halvleken fortsatte som den första slutade.
Adam hade svårt att glädjas med bortalaget, så han bestämde sig för att göra lämmels tredje mål. På ett friläge lyckades han ur snäv vinkel pilla in det förlösande 3-1 målet. Matchen kändes lika död som vilken brasiliansk elektriker som helst.
Nu blev det inte riktigt så. Tjällmo fick sin duktige målvakt skadad efter en hård kollision med Olle. Hans ersättare (Vi kan kalla honom ?Snake?), visade sig vara en mästare på japanska kampsporter och med inspiration från Steven Seagal, gav han sig på både Svämpa och den erkänt sköre af Brunkenstein. Snakes tilltag mot Svämpa resulterade inte bara i århundradets klaraste straff, utan tyvärr även i ett brutet nyckelben. Mycket tråkigt.
Slutresultatet kom slutligen att skrivas till 4-1. Vem som gjorde det sista har jag tyvärr glömt. Förlåt. (Olle Carlgren. Reds anm.)

Vem var då bäst? Jag skulle nog säga att det var en gedigen laginsats. Men jag har under dödshot tvingats att nämna Jesper. Med en stenhuggares precision och en vilja som kan förflytta både berg och skrubb, är han nog seriens bästa spelare. Jag vill även nämna comebackande Af Brunkenstein som visade prov på fin vilja ute på planen, men den försvann tyvärr när det var dags att beträda duschen efter matchen. Tack för mig./ Gamle T

« Tillbaka


Bordtennisbord   |  Biljardbord   |  Airhockey   |  Dart

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2007-05-14
Besökare
65723
Genereringstid
0,0303 sekunder