Knäcker Fett  

Nära vändning för fåtaligt KF

Inlagd: 11 februari 2020, kl 23:48

IBK Magic-Knäcker Fett 5-3

Matchen mot IBK Magic såg jobbig ut på förhand, motståndarna mönstrade i det närmaste två-tre hela lag och sprang ivrigt runt på andra planhalven. Skotten strösslades ut och flera uppvärmningsformationer visades upp. En närmare blick visade ett rätt stort åldersspann i truppen som alltså numerärt låg på gränsen till det godkända. KF fick tyvärr nöja sig med sju spelare ute framför Classe som gjorde vårens första match i buren. På backsidan provade KF med två spelare, Johnny L som tagit ett steg fram i laguppställningen och Ante P som gjorde sin första match i KF-tröjan. Framåt körde Niclas non stop centralt så länge han orkade. Magnus N och Uffe höll vänsterkanten och Erik och Anders B högersidan. För att hålla orken blev det sedan ett gäng positionsbyten under matchen.

Visslan drar igång och KF avvaktar lite för att känna in farten. IBK Magic är rätt spelskickliga men håller inte så hårt tempo som man skulle kunna göra med så många spelare. Men utan tvekan är det IBK Magic som har övertaget. KF värjer sig men efter tre-fyra minuter sitter den första bollen bakom Classe. IBK Magic behåller taktpinnen men KF sticker också upp, några minuter senare kommer även 0-2 och det känns tungt. IBK Magic gör även ett till mål men det blir bortdömt pga spel i målgården. KF tänder till lite och Mange har några skottlägen utan att kunna sätta bollen. Någon minut senare får Uffe bollen nere i högerhörnet och skickar in den framför buren. Där kommer Anders stormande som ett expresståg. Magicförsvararna försöker få bort bollen men det är lönlöst, Anders skickar tveklöst in reduceringen i nättaket. KF får sedan några ytterligare chanser, såväl Niclas, Erik och Mange försöker men bollen vill inte in. Även Ante och Johnny får glädjande nog fina skottlägen och smäller på fint hela matchen men backskotten vill inte in. Sedan åker Niclas ut efter en av flera tacklingar från båda lag. Motståndarna sätter efter halvminuten 1-3, strax innan visslan ökar de sedan på till 1-4 efter ett högt skott från höger.

KF pustar ut i pausen, det blir tufft men än finns chansen. Första fem minuterna i andra blir jobbiga för KF, trots några vassa chanser är man till stor del tillbakapressade. IBK Magic kommer dock sällan till skott, och siffrorna står sig. Classe spelar säkert i buren och plockar det som hittar fram. Halvvägs in i halvleken släpper Uffe en passning på mittplan till Erik, han viker inåt och drar iväg ett snabbt skott fram till 2-4. Nytt hopp. I spelsekvensen som följer river Niclas åt sig bollen, fintar bort en spelare och sätter lugnt 3-4. Nu är Magic lite skärrade och med ca fem kvar är det riktigt spännande. KF har några lägen till kvitteringen, men det är inte riktigt nära. När gult sedan får ett frislag blir det lite hafsigt och en motståndarforward nyper bollen och avancerar snabbt framåt mot Classe. Rätt kyligt lyfter han in bollen högt fram till 3-5. KF orkar inte svara och de sista minuterna försvinner utan några direkta lägen.

Trots allt väldigt bra gjort av KF, som faktiskt vann andra halvlek. Med lite större uppslutning hade det kunnat bli ett annat resultat. Nästa helg väntar Familjen och det är viktigt att vi blir några fler då. Familjen och Forsmon fick för övrigt båda beröm av domarna i helgen efter en juste match. Vi hoppas det håller i sig.

Vid t-bordet Ulfie

Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-12-25
Besökare
198066
Genereringstid
0,0469 sekunder