Knäcker Fett  

KF blev frånakta av Estreet

Inlagd: 19 januari 2020, kl 22:50

Knäcker Fett-Estreet 4-7

KF:s andra match i återkomsten blev betydligt tuffare. När motståndarna Estreet springer runt och skjuter in sig under uppvärmningen står det klart att det inte rör sig om några luggslitna ”Espanraggare” i motståndarlägret. Matchformen ser bra ut. KF är på nytt rätt välbesatt med Johnny i buren, framför honom till början en kvartett som består av de beprövade KF-arna Marcus och Kent tillsammans med nygamle Mattias K och helt Nye Kai. Framåt på nytt Petter och Niclas centralt, Magnus och Uffe till vänster samt Anders och Erik på högerflanken. Motståndarna Estreet ser ut att ha en liknande numerär, men man får dra av ordentligt i snittålder.

Visslan ryter och KF hinner knappt vakna till innan bollen ramlat in till 0-1, dystert. Våra gula hjältar skakar av sig chockstarten och tar nya tag. Något anfall senare drar Niclas iväg en luftig pastej som Uffe försöker täcka, målvakten släpper retur och det blir fall och kalabalik framför. Anders ser chansen, nyper bollen och skickar in den i öppen bur. 1-1. Minuten senare får gult kasta om lite när Uffe gör illa knät och går av, Mattias K kliver upp till vänster istället. Som matchen utvecklar sig så är det Estreet som står för löpningarna och snabbheten, KF försöker hålla positioner och slå om. Vi har sett det förr. Estreet snabbhet ger utdelning och fem minuter senare står det 1-3. KF är inte ofarliga och försöker svara, Magnus kämpar fram en boll till Niclas som kan sätta 2-3.

Matchen väger, men tyvärr får KF några viktiga domslut emot sig. Det börjar med att en Estreet-spelare får fin träff och bollen susar i ribban bakom Johnny, till allas överraskning dömer domaren mål. Ingen fattar något, knappast ens Estreet, men plötslig står det 2-4. KF ilsknar till och höjer sin nivå som svar, mycket alert uppfattar Kent att motståndarna är inne i ett byte och skickar in ett snabbt frislag och hittar en helt fri Anders framför buren, han tar emot och mosar in 3-4. Känning på nytt. När KF sedan får ett frislag ute till vänster blåser domaren och Mattias drar direkt in bollen i mål, ny avblåsning men inte för mål utan domaren ändrar sig och det blir tekning istället. Kort före paus tappar KF markeringen och Estreet rullar in 3-5.

Lite lättsamt surr i pausen, men en skillnad är att Uffe kommer in igen och Mattias flyttar tillbaka igen på backplats. Andra inleder lite som första, men tempot har mojnat lite. Det innebär lite mer lugn för KF, men gult har svårt att ta tag i taktpinnen och chansmässigt är det rätt likvärdigt. Skotten susar, men både Johnny och motståndarkeepern sköter sig förträffligt. KF är närmast när Erik får ett par lägen efter fint passningsspel, men det vill sig inte. När KF sedan inte klarar av att utnyttja läget vid ett Power Play så kommer inte oväntat 3-6 istället så snart Estreet blivit fulltaliga. Ännu återstår över halva perioden, så ingen i gult har gett upp. Ett par minuter senare tänds gnistan, Uffe släpper ut bollen till höger till en rätt fristående Petter som inte gör några misstag, ett tungt skott rakt i nättaket och 4-6. Fem minuter kvar och nu har KF vittring igen, de närmaste tre minuterna är det klart övertag och Petter är närmaste med några tunga skott som fastnar på vägen. Med två minuter kvar rinner en E-street-spelare igenom och i ohotat läge drar han upp 4-7 framför en chanslös Johnny. Sista minuterna blir odramatiska.

Bra kämpat av KF och med lite flyt kunde det ha blivit mer tajt i slutsifforna, sett över hela matchen var det dock rättvist. Nu blir det en helgs vila innan serien nystartar i början av februari.

Vid t-bordet
Ulfie


Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-12-25
Besökare
198066
Genereringstid
0,0313 sekunder