Knäcker Fett  

Hedersam avslutning mot Korsta

Inlagd: 21 april 2018, kl 13:36

Knäcker Fett - Korsta Texas Rangers 2-7

En betydelselös fajt för båda lag avrundade våren 2018 för KF. Med få spelare på plats gjorde KF trots allt en rätt fin match, och det sjunkande KF-skeppet hade till och med ledningen 12-13 minuter in i matchen. I slutänden gick det inte att stå emot Korsta Texas Rangers passningsskickliga lag som också hade med sig tre extraspelare på bänken.

I buren fanns överraskade Thessan den här lördagen och vilken match hon gjorde! Framför henne fanns Fredrik L och Kent på backen. Framåt var grunduppställningen Marcus, Kenneth och Hasse på kanterna och Uffe centralt.

I matchinledningen visar KF ingen större respekt och lyckas väl med att hålla positioner, bollövertaget är tveklöst motståndarna men gult sticker upp. Tre minuter in jobbar Hasse hårt i vänsterhörnet, han vinner boll och slår in den mot en helt ren Marcus men bollen fastnar, han kämpar tillbaka bollen och efter något försök till kommer en halvhög boll inseglande som Marcus stöter in. 1-0! Sedan är det dags för lite Thessan show, hon inleder med en hög benparad på ett snabbt skott och reder sedan ut en serie ytterligare skott. Tar hon inte bollen så missar Korsta TR också några rätt öppna lägen.

KF trycks allt mer tillbaka och med ca två minuter kvar blir det straff efter en felaktig handstoppning. En av Kortas vassare forwards gör inget misstag. 1-1. Direkt på tekning tycks först KF vinna bollen men det kommer en rekyl som friställer centern och han smäller in 1-2 innan pausvilan.

KF bestämmer sig för att fortsätta kämpa på i samma anda och även om andra inleder med 1-3 så håller man spelet uppe. Några minuter in slår Fredrik L en rak macka fram till Marcus som sedan kan skicka in en lång dragare i nättaket fram till 2-3. KF får lite vittring, men sedan kontrar Korsta med 2-4 och 2-5. Innan matchen stängs med 2-6 lyckas gult vaska fram några chanser till, Marcus får ett fint läge efter en KF-brytning men friläget slutar med stolpe ut. Lite senare är Fredrik L framme men missar att raka den studsande bollen i mål. Lite typiskt blir det då istället 2-6 och även 2-7 i slutsekunderna.

Respass direkt ur trean alltså och det hade nog inte KF-lägret räknat med. Trenden har dock fortsatt med i stort sett nya laguppställningar varje helg under våren. Vi får nu se vad som händer, men att träna ihop lite fler spelare som eventuellt även kan spela match lite längre fram är nog första steget.


Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-12-25
Besökare
198064
Genereringstid
0,0195 sekunder