Knäcker Fett  

Ny käftsmäll mot Salibandys…

Inlagd: 25 mars 2018, kl 21:06

Knäcker Fett - SalibandyseuraFredde 3-12

Ett bättre lag var det länge sedan vi spelade mot. Men SalibandyseuraFredde har alla chanser att bli ett topplag i division 1 framöver, om man får behålla spelarna vill säga. Snabba spelskickliga ungdomar fick tröga KF-are att framstå som statyer från och till. Eller som KF-klacken summerade läget i efterhand, ”det såg ”stelt” ut i gult”.

I KF-truppen fanns för dagen flera välkända legendarer. I buren t ex ”Wallie” Gröndahl - bara en sån sak. På backsidan kämpade Marcus och Kent. Framåt stångades Johan och Malte till vänster, i mitten försökte Zorro och Uffe hålla ställningarna, och till höger fanns Kenneth och Stefan H.

Det drar igång och KF håller tätt i ca två minuter, sedan kommer en klockren passning bakom buren och framför första stolpen. En påpasslig forward finns redo och smäller in 0-1 bakom Wallie. Otagbart. Sedan rullar det på, snabba pass, vassa skott eller ruskigt snabba offensiva rajder från de spelskickliga backarna. Särskilt motståndarnas högerback har lekstuga och vid flera tillfällen startar han raiden från egen blå och avslutar med en slägga i nättaket.

Vid 0-6 tycker Hessler att det gått för långt, han bryter i mitten, drar till vänster och sätter 1-6 i krysset. Sedan blir det välbehövlig paus.

I andra skärper inledningsvis KF till sig och fem in leder man faktiskt halvleken med 2-1, efter att Petter och Malte brutit uppspel varsin gång och avslutat kyligt. Därimellan har motståndarna satt en boll och det står 3-7. Sedan är det offensiva kvaliteterna klara för dagen och innan visslan ryter har SalibandyseuraFredde satt fem bollar till. 3-12 står det på tavlan, och KF har ändå gjort så gott man kunnat. Bara att lyfta på hatten, det är inte den här matchen som avgör KF:s öde i trean.


Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-12-25
Besökare
198061
Genereringstid
0,0156 sekunder