Knäcker Fett  

Tvåsiffrig smocka mot Ramböll

Inlagd: 26 februari 2018, kl 21:13

Knäcker Fett - Ramböll 3-5

Match två slutade på samma sätt, möjligen med något bättre spel och resultat. Till eftermiddagen kastade KF om lite i truppen efter diverse ärenden. Uffe tog en gästande plats i buren och framför honom började Tessan och Marcus. Framåt fanns Calle, Malte, Kenneth, Kent och Follin som anslutit.

Även den här gången börjar det förrädiskt bra. KF passar bollen lite fram och tillbaka. Sedan tar Malte vid och gör ett Zorro-mål igen. 1-0. På avslag tappar KF bollen direkt och efter en missad hafsbrytning ligger bollen fri i slottet och det slutar förstås med 1-1. Några snabba pass från motståndarna och en hård prickskjutning i krysset följer i nästa anfall, 1-3. Sedan jämnar det ut sig i några minuter, KF hittar varandra och kämpar fint. På planen är det dock lite smågruffigt och det blir dubbla dubbelutvisningar. Först får Kenneth och en Rambölls-spelare vila. KF ställer fram Tessan, Kent, Malte och Calle. Spelet böljar fram och tillbaka men med lite övervikt för KF, och plötsligt hittar Kent fram med ett perfekt pass rakt över planen och Malte kan dunka in 2-3 i öppen bur. Det leder till nya gruff och nu får Malte och en Rambölls-spelare vila. Tre mot tre, har det hänt förr? I vart fall reder Tessan, Calle och Kent ut läget.

Fortsättningen av halvleken blir mycket bolljakt för KF och Rambölls kan rätt enkelt gör både 2-4 och 2-5. Innan halvleken är över kämpar KF fint in 3-5, Tessan bryter bollen, ett påföljande skott träffar keepern ar och stiger i en båge. Tessan fortsätter framåt och stör målvakten tillräckligt för att bollen ska glida in över keepern.

Målet ger en positiv känsla för KF i pausen, bara att köra på och se hur långt det räcker. Kent går ner på backen för att ge utrymme till några byten. Andra halvlek börjar också bra för KF som har fint spel de första två minuterna. Passen sitter och Malte prickar ribban. Närmare kommer inte gult för sedan vänder det. Rambölls kan sätta 3-6, 3-7, 3-8 och 3-9 och matchen rinner bort.

En eloge till alla gula spelare som inte ger upp. Med några minuter kvar så blir det Power Play-läge och nytt mål! KF får ett frislag och spelarna roterar runt bra, Tessan ser Kenneth och släpper ner bollen till vänster och Kenneth kan lugnt vinkla in 4-9. Innan det är över sätter Rambölls punkt med 4-10.

Den dubbla match-lördagen är över och det går inte att säga att KF hade chans i någon av dem. Nu väntar tre veckor till nästa match. Vi får se vad ett sportlov kan göra för ”spiriten” i KF.


Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-12-25
Besökare
198061
Genereringstid
0,0156 sekunder