Knäcker Fett  

Stökig match och poängtapp i s

Inlagd: 24 februari 2018, kl 01:24

Knäcker Fett - Vi är redan trött 5-5

En skandalmatch sker mellan varven och i helgen var det dags igen. KF tog emot okända Vi är redan trött, och trots en KF-pinne så kändes det mest som en förlust. Att tappa en tremålsledning i slutminuterna ska inte ske, men omständigheterna hjälpte till.

I buren fanns den här lördagen Classe. Framför honom Hasse, Tessan och Marcus. Framåt fanns Zorro centralt och på vänster och högerflanken Malte, Uffe, Kenneth och nya Fredrik L.

Matchen drar igång och det känns redan efter några spelvändningar som om chansen finns till vårens första tre pinnar. Malte drar igång målskyttet efter att Zorro vunnit boll i mitten. Kort därefter slår Malte även in 2-0 och det mesta rullar på i KF:s väg. Motståndarna har några skarpskyttar men om inte KF-ben täcker så går skotten utanför. Classe är också med vid några skott som hittar fram. KF fortsätter att ha bra kontroll, och chanserna avlöser varandra åt båda håll. Innan perioden är över hittar först motståndarna rätt med 1-2 innan Malte gör ett nytt Zorro-mål fram till 1-3 efter ett pass från Marcus bakom mål. Paus följer och rätt lugn stämning i KF-truppen.

Andra fortsätter med bra KF-kontroll och när Malte gör sitt fjärde mål för dagen känns det stabilt. En bit in i halvlek gör dock motståndarna 4-2 och får lite kontakt. Direkt efter avslag vinner KF bollen i mitten och Uffe kan runda några ben och dra in 5-2 i fel hörn för keepern. Med drygt fem minuter kvar ska det väl vara lugnt. De närmaste minuterna är det också mest ställningskrig och chanserna är få, men de flesta i Vi är redan trötts favör. Med knappt tre minuter kvar kan motståndarna forcera in 5-3 och det kanske kan bli lite spänning trots allt. I anfallet efter borde den slutgiltiga segern ha bärgats men inte den här dagen. Kenneth kommer loss på kanten och slår in en perfekt passning i mitten, Uffe sätter klubban till och ser bollen styra ovanför målvakten och in i mål. Tyvärr sker en klockren träff i innerriban och bollen studsar ut, domaren avvärjer direkt målet och pekar på ribban.

Med två kvar rycker motståndarna målvakten, efter trettio sekunder får först Kenneth och sedan Uffe chanser. Båda missar och i anfallet efter smäller motståndarna in 5-4 efter fint samspel. Efter avslag är Vi är redan… på hugget och kapar åt sig bollen direkt, när en av skarpskyttarna får fritt skottfält sitter 5-5. Strax efter avblåsning är det sedan slut.

Surt poängtapp, men slutminuternas trista slutscener när domaren hamnade i trubbel med en utvisad motståndare tog lite udden av matchen. Ett kryss får duga sett till det.


Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-12-25
Besökare
198064
Genereringstid
0,0156 sekunder