Knäcker Fett  

En stjärnsmäll dubbelt upp

Inlagd: 24 januari 2018, kl 23:10

Pappa Robin - Knäcker Fett 6-1

Andra matchen blev också en kärv historia för KF. Det på förhand okända laget Pappa Robin visade sig bli en alltför svår nöt att knäcka. Ett i snitt 20-25 år yngre ger väl vissa indikationer.

I KF den här lördagen, Classe i buren, framför honom återigen Marcus och Tessan. Fyra forwards försökte framåt där Hasse, Kenneth och Follin höll kanterna, Uffe försökte centralt.

Matchen drar igång och Pappa Robin är lite försiktiga inledningsvis, KF kan störa några gånger och man får även iväg ett par skott som skakar om motståndarna lite. Vartefter tar dock Pappa Robin över spelet allt mer och när en markeringsmiss sker i slottet smäller motståndarna in 0-1. Nästa mål följer några minuter senare när en spelare i lugn och ro kan klappa in 0-2 från sidan. Strax efter kommer ett täckt skott från halva plan som Classe aldrig ser, det rasslar in vid stolproten och det står plötsligt 0-3. Nu börjar skallarna hänga lite på gult och innan halvleken är över vinner Pappa Robin en duell i slottet och kan hafsa in 0-4.

Halvlek och det känns redan över, men sin vana trogen vill KF ändå avsluta positivt. De första minuterna av fortsätter dock i samma spår med ett övertag för motståndarna. 0-5 rasslar in efter fem-sex minuter. Sedan håller KF spelet uppe, och i ett kontringsläge försöker Uffe rulla förbi en av backarna. Chansningen att sticka på innern misslyckas dock när det blir en sammanstötning i ryggen, en segeltur är spelet över för dagen med ett spräckt ögonbryn i cementväggen. Tre stygn följer på sjukhuset.

Sista fem kan motståndarna sätta 0-6 innan KF kan svara med en tröstboll. Tessan skickar upp en boll mot mål och där har hennes backkamrat Marcus smugit upp och kan med en volley vinkla in 1-6. Sedan är det över.

KF hade inget att sätta emot i matchen och det vill nog till med lite större uppslutning om det ska bli bättring de närmaste matcherna. Hittills håller lagen högre klass än vad ett hårt sargat KF-lag kan prestera med få eller inga avbytare.


Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-12-25
Besökare
198064
Genereringstid
0,0156 sekunder