Knäcker Fett  

Förlust mot Familjen

Inlagd: 12 december 2017, kl 23:30

Knäcker Fett - Familjen 1-3

KF hade chansen men lyckades inte ta den, tyvärr men kanske inte så oväntat. Familjen är sällan lätta att möta. Den här gången var dessutom KF:s skärpa alltför svag för att det skulle finns minsta chans att tråckla sig fram till en kvalplats.

I buren fanns även den här gången Classe. Framför honom en backtrio som nu bestod av Marcus, Kent och Uffe. Framåt försökte Hasse och Johan till vänster medan Stefan H och Kenneth fanns på högern. Malte hade den tuffa centerrollen mot de bryska motståndarna.

Visslan ryter och matchen drar igång. KF inleder oblygt och under de första minuterna har man flera chanser att ta ledningen. Men om inte skotten prickar masken på målvakten når de inte fram eller går utanför. Vartefter halvleken lider blir det allt farligare bakåt och anfallsförsöken klingar av. Familjen ruffar in ett mål som domaren direkt blåser bort. Med 30 sekunder kvar hafsar KF i egen zon. Familjens forward tar emot och kan efter en stunds sikte pricka in 0-1 i Classes högra kryss. Kännbart före halvtidsvilan.

Avvaktande snack i paus och därefter inleder andra halvlek. KF försöker men har svårt att skapa chanser, en bit in bryter Familjen och ett nytt distansskott letar sig in till 0-2. Nu får gult börja chansa och det straffar sig i en kontring där till slut en motståndarforward kan rulla in 0-3 efter att Classe blivit överspelad och KF-backarna inte kan avvärja framför mål. Innan matchen är över får Hessler sätta en ny trösstrut, han får ett sargpass bakifrån och avancerar något och sprätter upp 1-3 i vänstra krysset.

Höstsäsongen slutar med ett respass ner i trean. Även om KF lyckats kapa åt sig några pinnar så talar statistiken sitt tydliga språk, 24-61 i målskillnad. I andra halvlekarna, 14-39.


Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-12-25
Besökare
198066
Genereringstid
0,0156 sekunder