Knäcker Fett  

KF höll en halvlek mot Hälloms

Inlagd: 12 december 2017, kl 23:25

Hälloms Titans - Knäcker Fett 6-1

KF lyckades inte hålla liv i den positiva trenden utan orkade bara stå emot en halvlek mot Hälloms Titans. I buren för dagen Classe, två backar framför honom i forma av Janne och Marcus. Framåt försökte en kvintett med Kent och Hasse till vänster, Malte centralt och Uffe och Stefan H till höger.

KF försöker till en början hålla positionerna och har rätt koll på flera av motståndarnas spelskickliga anfallare. Det blir till och med några halvchanser framåt för KF under de första fem. Hälloms håller mest i bollen men utan att oroa Classe allt för mycket.

Ca tio minuter in rycker Hessler åt sig bollen i högerhörnet och lyckas ta sig förbi en försvarare och drar iväg en högt skott från sidan. Det slinker in och KF leder med 1-0. Lite oväntat får sägas. Innan halvleken är över har dock Hällom kvitterat i en omställning.

Andra halvlek fortsätter i samma spår och KF fredar buren i några minuter innan det börjar rulla in baklängesmål. När matchuret närmar sig slutsignal står det 1-6, även om gult gör så gott det går räcker man inte till när krafterna börjar svika.

Sista chansen är nu nästa helg mot Familjen, annars väntar division 3.


Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-12-25
Besökare
198061
Genereringstid
0,0156 sekunder