Knäcker Fett  

KF akterseglat av Owlz

Inlagd: 19 november 2017, kl 17:25

Owlz - Knäcker Fett 8-3

Första matchhelgen efter höstlovet innebar en ny rundsmörjning. Obekanta The Owlz, som dock visade upp några välkända ansikten, blev för svåra. KF kunde dock ställa fram rätt många spelare, det var ett fall framåt även om samspelet lämnade en del att önska.

I buren fanns Classe och framför honom Släckar’n Detlefsen, Therese och Micke L. Framåt provade KF med Hasse och Hessler till vänster, Malte och Uffe centralt samt Marcus och Kenneth till höger.

Det börjar bra, strax efter avspel hittar Malte fram med en passning till Hasse som enkelt kan klappa in 1-0. Sedan faller det snabbt ihop. Classe gör några räddningar men sedan rinner både in kontring och ett långskott förbi honom. Innan halvleken är över har Owlz ökat på till 1-3.

Fundersamma KF:are kommer ut till andra och vartefter krafterna tryter rullar bollarna in bakåt. Redan när 1-4 sitter börjar det känns tungt, med ca fem kvar står det 1-8. Ett försmädligt Zorro-mål från Owlz gör inte stämningen bättre i gult.

Sista minuterna kommer i vart fall KF tillbaka lite och kan putsa siffrorna. För första gången på mycket länge lyckas man hitta rätt i ett Power play, även om det i vanlig ordning börjar lite stressigt så kan Marcus skottstudsa in 2-8 efter ett fint pass från Släckar’n. Firma Hasse och Malte rundar av tillställningen med ännu ett snyggt mål, Malte sätter klubban till efter en fin och hård diagonalare från Hasse. Det blir inget mer och kulramen stannar på 3-8.

Efter åtta matcher har nu KF släppt in 50 mål, ett rekord som inte direkt andas nytt kontrakt. Men, tre matcher återstår och det är bara att knyta nävarna.


Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-12-25
Besökare
198064
Genereringstid
0,0352 sekunder