https://www.facebook.com/groups/745935746259926
   

Vi från sidan!

Blottify- en blott från oss på sidan som ser allt med andra ögon

 
2010.02.07 Ingen kommer att tro dig
 
Nu Söndag. Dagen efter. Mer perspektiv. En annan syn på det som skett.
 
Igår Kommuncup Tierp. Lång dag. Utdragen tillställning. Bra genomfört. En andra plats. Förlorat mot ett (för dagen) bättre lag. Käkat struts. Mycket bananer. Dåliga raggningsförsök. Blandade resultat. Tanken som räknas.
 
Kvällen på ottars. Pizza. Bra surr. Frågesport med enbart ett rätt facit. Inte fri tolkning dvs. Ingen domare gick att varken muta, köpa eller påverka. Ändå, jämnt resultat. Men dålig utdelning. Svåra frågor. Tanken; sammansvetsning och het debatt. Lyckat. Mycket diskussion. Kul- det berör. Protester= AVSLAG, ej beviljat.
 
Vidare; Skidsprint för de som skulle inkilas. Pjäxor påsnörade. Stavar fastspända. Peruken på plats- färdiga kör! Eklund visade på sin dolda talang. Fotbollsstriker på utsidan, Wassberg på insidan. Fullt ös. Helvete vad fort det gick.
 
Freddans tur. Som den gamla skidåkare han är. Tillförsikt på utmaningen. Försvann i mörkret. Trodde hoppet var ute ett tag. Båt-tutor på MAX. Där kom han. Ja, fram ur mörkret alltså. Men inte samma frenesi i staket som föregående åkare. Men genomfört.
 
Tell. Med skräck i blicken. Vad hade han givit sig in på. Visst såg man lite förtjusning inför grenen ändå. Men, nervös som aldrig tidigare. En helt oprövad talang. Vart skulle det sluta. Ett försök till slalom-sväng i första kurvan. Resultat, många sek till spillo. Trodde sig dessutom kunna ta den långa svängen. Peruken i ögonen. Balansen lika med noll. Men så. Till slut. Målgång. 3.e plats är bra. Gren avklarad... Trodde vi.       
 
Lappen. Påstod sig vara en Gunde. Upp till bevis. På med utrustning. Övertygad om att ett varv runt plan var en lätt match. Visst. Rutinen fanns. Mycket tjuvträning kunde anas. Garanterat en utmanare till Capitano Eklund. Målgång. Bra tid. Klockan hade dock runnit ut. Trots det. Slog 2 av utmanarna. Reeespect!
 
Borgen. Startar med hinderbana alá ögonbindel-styr. Resultat SKRIK. Ett jävla liv. Ohållbart. Tinnitus-gränsen uppnådd. Ändrade regler. Fördel för vissa. Hopplöst för andra. Gunns med borttappade sinnen. VAD var problemet. Hörseln? Simultanförmågan? Eller var det en akilles häl. Inget svar. Jag frågar mig; vart är bollen? Där är bollen.
 
Bongen. Tiden var inne. Tre snabba kuller-volter. Bong. Jonk 10. Vidare. Bong! Snurr med skruv. 10 varv! Tillbaka. Sluttid. Skurhink för vissa. Rätt upp i skallen för andra. Eklunds lag handikapp lika med noll. Domarna försökte hindra en alltför bra tid. Smart. Bongen på sista- borttagen. Lappen tokig. Skönt att se. Bra start. Men den här gången höll det inte. Sjabblad målgång. Gick ut för hårt. Att bonga är ingen lätt uppgift. Förberedelsen otillräcklig. Orutinerad. Skummet visste inte några gränser. Lärt sig en läxa. En bong är ingen bong, två lika med noll, nu har vi lärt oss Eklunds ekvation.
 
Avlsutande gren. Frivilligt lag. Ett lag ställde upp utan tvekan. Thellan nöjd. Trodde sig kunna vinna poäng till laget. Misunderstood. Friman och Timmy med humöret på topp. Överlyckliga. Gren; äpple-mjöl/socker-schveep. Vitt i luften. Äpple på golvet. Pant på bordet. En skjorta inte längre en skjorta. Utmärkt. Stor-Dax att tänka på refrängen. Kvällen var inte slut (för vissa). En sak säker. Vi skulle vidare.
 
Kvällen. Slutade aldrig. Blev natt. Styrkan splittrades. Och så vitt jag vet har inte Thell kommit in på flurran än... Det är inte sällskapet som räknas. Det är hur bra man känner vakten.
 
Tack för en bra dag/kväll/natt. Det lär bli fler.
 
Nu kör vi/ Vi på sidan
 
  
 
2010.01.07 Palace & Main
 
Vi har samlats i klubbhuset idag för att: inleda uppstarten av en mycket intressant säsong 2010. IK Rex är en gammal anrik klubb som bildades 1909 av bl a bröderna Gösta och Bror Hjorth. Dessa förfäder är mycket nöjda med utgången av klubbens senaste framgångar, men påpekar att nya utmaningar knackar på dörren. Vi har njutit klart och blickar framåt på det som komma skall.   <.Gott nytt.>
 
Nya tränaren fanns på plats och presenterade sina tankar och ideér på ett ödmjukt sätt. Han passade även på att poängtera sitt namn. Som skrivs: Sven- Olov Nordqvist. Men glöm det! Lappen är det som gäller.
 
Attityd-snabbhet-inställning är tre ledord som rexen under året sannolikt fortsätter jobba efter. Idag genomfördes en första träning på en för dagen ny arena för lappen. Dansbanan var platsen. Det efterföljande mötet var fullsatt till sista stol. Mycket spelare och en bred ledarstab bidrog till det.
 
"Det känns skönt att dra igång igen och redan på lördag får vi se hur vi står oss efter uppehåll och julledighet." säger en av de senaste tillskotten som syftar på Expertcup i Diös med första match mot Sollentuna 8.00.
 
Juniorerna är viktiga och de som visar rätt inställning kommer vara aktuella för A-laget, poängterar lappen. En av de äldre (jokern) blir lite fundersam hur det kommer bli med det äldre gardet. Lappen lugnar snabbt och betonar att många av de mer rutinerade (äldre) ofta har en vinnarskalle. Det var också kul att media fanns på plats. En profil från skidspåret dök upp för att med sin Nikon-värsting fånga några kända ansikten på bild. Dock gavs inte några intervjuer.   
 
REXen ser otroligt starka ut, men vi får aldrig glömma vilka vi är: VI e gröne. Vi e vidte. Vi e från Ottars.
 
Nu kör vi. /Vi på sidan
 
__________________________________________________________________
 
LIVET ÄR EN FEST!
 
Klart.Klart.Klart & Klart.
Så skulle man kunna säga.
 
Seriesegern är äntligen i hamn. Lagunda bjöd upp till match. Mycket folk med i anfall och fint spel via mitten. Men vad gör det? När Rexen har bestämt sig så blir det så-klart!  När matchen stod och vägde vid 2-2 tyckte vi det verkade dumt att göra rex-fans mer nervösa. In med Roger (jokern) samt Åhman som gjorde två pigga inhopp. Tompa tyckte det skulle bli klart och smekte välplacerat in en inövad frispark (även om Gerrard-skruven höll på att stå ivägen. Men han vann ju skytteligan ändå- med sina typ 1000 mål. Grattis). Roger skruvade sedan in det förlösande 4-2 målet- utan konstigheter.
 
Slutsignal: och jublet visste  inte några gränser. Folk rusade in (med risk att få böter). Vågen. Champagnesprut. Sång. Pengar flög. Zaine visste inte bättre och hade inte ombyte med sig. Fick bli ett matchställ hem.
 
Vi från sidan fick en trevlig dag: Skönt väder. Härlig dokumentation. Mikrofon. Vi fick även vara med laget efter matchen och duscha!
 
Det blev en kväll: Limosinerna stod på tomgång. 30 min senare i Uppsala- Oléarys var stället som det angelägna uppdraget att servera. Det gjorde dom med den äran. Såväl mat som dryck stod på menyn. Stämning på topp. Det dröjde inte länge innan tacktalen avlöste varandra. Även en del ramsor dammades av. I bakgrunden visades fotboll (inget som bekom oss). Vid stängning var det dax att gå vidare för vissa... Resten står skrivet i stjärnorna. Det ska påpekas att det var en Söndag dock.
 
Citaten: "Det här är dom värsta 90minuterna i hela mitt liv" (P.O är långt från verkligheten. Men har enligt uppgift överlevt).
 
"Finns det någon jävel som kan springa" (Zaine behöver ersättare åt Friman som har åkt på skada. Åhman hade krafter kvar och gjorde ett försök- att springa).
 
"Hur i h........te kan man gå på buggkurs istället för att titta på matchen" (Gunns var upprörd över Farsans frånvaro. Farsan hade svar på tal och påtalar att han endast betalar inträde för att se Gunns samt P.O.)
 
"Dom där 5 tussen var slut för 3 tuss sen, här har du lite till" (Stoffe är törstig och skulle inte bli ledsen om någon kunde sponsra)
 
"Är det någon som vunnit femman förut? Bengen: Ja . Anonym:  När var det, var det året då ni gick upp i fyran? Bengen: Nej, utan det var året vi gick rakt upp i tvåan... (Ett citat som enligt mig är felciterat, men ändå så kul att jag inte kan utelämna det!)
 
 
Nu med facit i hand och många roliga upplevelser senare känns det skönt att silly season är här. Med helpension: Barcelona samt höstfest och testmatch står närmast på tur.
 
Såhär efteråt handlar mycket om snacket hur tur Rexen haft. På det svarar jag: Ett bra lag har tur, inget fel med det. Vi hade mycket tur under säsongen, men det är inte det som avgjort. Moral, inställning, vilja, hjärta kan i vissa ögon likställas med tur. Fine- det bjuder vi på. Vad gör det om hundra år?
 
Tack för en fin säsong och på återseende!
 
 
 
Rex förlorade en match i år som inte svider: Tifen runkar bulle- REX runkar kex.
 
bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.
 
VI e gröne. Vi e vidte. Vi e från Ottars. Åhhh IK REXEN. Och Vendelgrisen han kör med skruven. Ja vendelgrisen- han kör med skruven. Skål.  
 
 
Vi skrattade senast- vi skrattar idag.
Vi har aldrig ångrat oss och lär så inte göra .
Så vi skrattar även imorgon.
Det lär ni alltid få höra
Vi firar idag och vi firar imorgon.
Så vi skrattar igen.
 
 
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
All in- med sidoskruv (innan mörkret faller)
 
Så. Återstår en match. En match som vilken match som helst- eller?
 
Att Karlholm senast slogs tillbaka med 4-0 var starkt. Även om inledning var aningen darrig så släppte det mesta till andra halvlek. Därefter raka vägen till furuvallen. För att sedan dra vidare till Sthlm- trodde vi. Det var en stolpträff ifrån. Vid ställningen 1-0 hade Bralunda chansen från 9 meter. Men kändes bra att det inte avgjordes då. Hörde att några i laget skulle jobba Måndag (av någon anledning).
 
Lagunda söndag är en match där rexen har det i egna händer. Visst är det som räknas. Inte någon idé att räkna med att Hagby vinner över Tifus.
 
Träningarna i veckan har bjudit på mycket heta dueller och mycket skön stämning. Ser ut som rexen ställer upp med bästa möjliga lag, med undantaget The Gunns som senast passade på att få ett mycket välförtjänt kort!!! Och iom det ser matchen med oss på sidan. Vilket iofs inte betyder en mindre viktig roll. Vi ser det som en grym förstärkning och stridsmaskinen kan med stor sannolikhet leverera bra även i den positionen. Vi från sidan kommer för övrigt ha en stor skara på plats.
 
På träningen ikväll hade Zaine startelvan klar för sig och trots att lappen var borta satte han den utantill. Eller kanske det var truppen... Med en plats öppen. Viktor fick en bra genomkörare och kommer bara längre och längre med sina utsparkar- bara han vill. Eller kan. Jimmys fot är riktigt bra, trots att han försöker mörka skada i vissa situationer. Ingen går på det längre. Friman har ett skräddarsytt knäskydd inför matchen som blev inkört idag på träningen. Perten var lite ovan med positionsspelet men det rättades snart till. Lunken styrde och ställde- som bara han kan.
 
Stoffe hade köpt fika (i Örbyhus) till laget efter träningen. Sen hade Christer fixat så han hade frukost till imorgon också- så han verkar grymt fokuserad!
 
Ottarsborgen 14.00 Söndag. Det är då & där det händer! Vi hoppas inte på vinst, vi tror på vinst och serieseger. Alla som tvekar stannar hemma.
 
Nu kör vi. Vi ska ha KUL!! Sthlm väntar- innan mörkret faller.
 
O&O/ Vi på sidan 
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
P-F
 
Tifen vinst. 3-0. Surt. Kanske var det rättvist. Eller ville vi inte avgöra serien än?
En bra match. Tärnsjö snäppet vassare i omställningarna och med mer fart i anfallsspelet.
 
Nu väntar en helg med spännande matcher. Rex har allt i egna händer medan Tärnsjö möter Alunda och är tvungna att vinna. Ett Alunda som hänger med i toppen och med all sannolikhet vill om, ett pressat, Tärnsjö i tabellen.
 
Dagens träning genomförd med väldigt bra fart. Inte några avstängningar inför Söndagen och med "nya" tillskotten Conny & Peter tillbaka (från fjollbandyn).
 
Ska inte orda så mycket mer.
 
Rex spelar borta och matchtiden är 12.00.
Tärnsjö spelar hemma och matchtiden är 16.00.
 
Spänningen lever. Champagnen står på kylning. Taxin till Sthlm (via furuvallen) förbokad. Nu kör vi- all in.
 
O&O/Vi på sidan
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
För kung och fosterland
 
Wattholma senast. Respekten hos hemmalaget syntes. Matchen avgörs i slutskedet av The One and Old (farbrorn Towner). Levererar återigen i ett viktigt skede som gör att tabellläget fortsatt ser bra ut. Försprång med 5 pinnar som kommer utökas på Söndag när tvåan Tärnsjö ska få smaka.
 
2-1 segern senast ett mått på maskinens sätt att aldrig vika sig. Var egentligen inte en fråga- OM utan NÄR!  Målskytt 1- Peter Berlin. Har ni hört den förut? Vänj er.
 
Ladda grabbar. Vi från sidan finns på plats när 3 nya poäng ska hämtas hem. Ottarsborgen kommer anordna ny inramning och TIF- fans får nog känna sig i underläge då det väntas man-ur-huse.
 
Träningarna har genomförts i veckan med mycket taktik-snack. Att Gerrardskruven kommer få en viktig roll står klart. Är jag inte helt ute och cyklar blir det Benny guldfot som avgör, vad tror du?
 
Att Zaine har många bollar i luften visste vi sedan tidigare. Nu som högaktuell i omröstningen som efterträdare för JensT i Sirius. Nu väljer Zaine det vinnande konceptet och fokuserar på huvuduppdraget- SkönT. Det blir istället en annan kille från REXtruppen (även om han kom, sågs och sen valde ett annat uppdrag). All lycka till Jocke Mattson.
 
Rex-Tärnsjö 3-2 (för kung och fosterland)
 
Välkomna. Vi ses 1km söder-om (ottars)högen- i anslutning till borgen.
 
O&O/ Vi på sidan
 
 
 
Vi skrattade senast kanske skrattar vi igen.
Vi har aldrig ångrat oss och ser alltid framåt.
Så vi lever i evighet.
Vi leder idag och vi leder imorgon.
Så vi skrattar igen.
 
Vi välkomnar Tärnsjö som enligt rykten spelar i div.7 nästa år!?
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Vittring
 
Det ser bra ut för segertåget maskinen. Ångan är uppe och försprånget har nu växt till 5p. Inget stoppar oss nu! Vi från sidan håller för fullt på att styra upp bomber och fyrverkerier inför grande finale mot tärnsjö. Men vi ska inte gå händelserna i förväg. Fokus på matchen mot Wattholma, enligt filosofin "en-match-i-taget".
 
Senast Film. En på pappret enkel match för dom som inte kan något om fotboll. Med fakta att tillgå visste vi från sidan att det döljer sig sehr mycket prestige i denna drabbning. Rexen var grymt fokuserade och Film drog på sig väldigt mycket onödiga frisparkar samt kort. Halvtidsresultatet viskade om att allt flöt enligt plan. Med det förlösande 1-0 så släppte nerverna. Från sidan fanns stor skara fans som fick vråla ut sin glädje till Thompas kyliga avslut. Matchen flöt på med stor njutning och snart var 3-0 segern ett faktum. Här kan tilläggas att resultatet ger 3p, vilket innebär IKREX-ramsan i vanlig ordning. När det sedan presenteras att Tärnan åkt på torsk vet ruset inga gränser... Ramsan återigen. Stämning på topp.
 
Patrik från sidan levererar i vanlig ordning citat som ger publiken ett mervärde och som är värt att notera. Droppen för dagen är när Thompa på ett sätt som inte står i varken regelboken eller bibeln blir kapad, hörs:
 
"buuuuuuuuuuuu"     
 
Zaine är seriös i allt som vanligt, men kan kosta på sig att smörja linjeman på slutet. Jag kan ärligt säga att Zaine var nöjd med de 3p som inkasserades. Och när mysfarbrorn står och myser med båda händer i byxfickan sista 10 minuterna finns en tendens till att han (trots sin historia) har en vinnarskalle. Den här skallen ska samtidigt leda laget vidare och se till att serien bärgas.
 
Wattholma next. Ett tufft motstånd varje år. Men en fågel viskar att respekten som idag finns för de grön-vita aldrig tidigare varit så påtaglig...
 
REX-Wattholma 3-0. (inget lag får efter det vittring)
 
Välkomna- Vi ses Wattholma.
 
O&O/ Vi på sidan
 
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Ja Just Du ska vara glad!
 
2-1. Gåvan borta.
 
Ett resultat som visade att pojkarna vinner fast de inte presterar på topp. Peter nätar sin vana trogen. Och Jimmys pressade frispark letade sig tillslut i nät- inga konstigheter. Kändes väldigt avslaget såväl på sidan som på plan. Efter matchen var det många som hängde med huvudet trots 3p. Skvallrar om att vi kan så mycket bättre men trots det ser utgångsläget inför avslutande matcher väldigt lovande ut.
 
Noterat: "högerbacken i morgongåva är så liten att han inte kan väga mer än en fullhandlad påse från ICA maxi" (Ska sägas att åskadaren tyckte killen var väldigt duktig för sin matchvikt)
 
Träningen i veckan har avverkats. En träning med bra fart.
 
Inför matchen på Söndag mot Film förväntas ett effektivare Rexen. Stabilt bakåt senast- fortsätt så. Bättre omställningar där vi måste vara rädda om bollen och behålla boll på motståndares planhalva och skapa mer. Låter inte som en omöjlighet och de som sett Rexen vet att den kapaciteten också finns.
 
Fokus-inställning-attityd-rexhjärta. Vad mer krävs.
 
Rex-Film 3-1 åhh då ska just du va glad.
 
Vi ses på ottarsborgen, räkna med ett Film som bjuder upp till kamp. Jag kommer vara där, du är där, dom är där, alla är vi där- vi ses där, det är DÄR det händer.
 
 
O&O/ Vi på sidan
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
 
Baby boom!
 
IKREX vinner med 3-1 på hemmaplan mot hinden och visst fanns Vi från sidan på plats. Såg en match med mycket publik och när TIFON lämnade Ottarsborgen innan matchslut kändes det extra skön..T.
Jocke var ej tillgänglig pga frugan tvingat till kalas då en av minstingarna skulle firas. Nu gick det bra ändå och trots Peters frånvaro fanns det andra som klev fram. Thomas kör med skruven på hörnan likt den variant vi sedan tidigare i veckan nött på träningen. Sti... GW gör ett konstmål med vänstersläggan.
 
När det på slutet stod 2-1 och bortalaget trycker på skickar Rexen in stridsmaskinen Gunns för att citat: Nu vill jag se närkamp (ZS). Väl inne på forwardspositionen!!! fanns inget som stoppade honom. Trots det dröjde det enbart några min innan Gunns fick hoppa ner ett steg och knega på mitten. Mycket jubel från sidan hördes när matchen punkteras av The one and old (Towner). Spiken i kistan och steget som Rogga efterfrågat senaste säsongerna var tillbaka.
 

Gåvan som står next på tur kommer få en svettig dag om Rexen behåller inställningen som senast skådades. Noterat att Gåvan inför i höst förstärkt med: Ralf Edman, mittback från Sjötulls BK som spelar i div 4 Gästrikland. dee ni!

 

 Tränarn 
 
Gåvan som senast torskade med 3-2 mot skedarna.
 
Med hänsyn till de tappra som närvarar på våra träningar så ljuger inte tabellläget... Vi måste kunna bita i nu och hålla i under kvarvarande matcher och träningar som återstår av höstsäsongen. Det har vi igen i Barca.
 
Väl mött på Badvägen 7 på söndag. Jag kommer vara där- kommer du?
 
Gåvan-Rex 0-2 Baby Boom
 
O&O/ Vi på sidan
 
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Staffans mattematik?

IKREX som senast fick storstryk av Hagby vet nu att det krävs inställning, vilja och hårt jobb för att vara med i toppen. I fotboll finns inte några "svåra" matcher... Det handlar om att bemöta dom på rätt sätt, för dom kommer inte tillbaka!

Att nyförvärvet Jocke var den som visade mest inställning i REX-tröjan senast känns lite märkligt då vi sedan 100 år tillbaka vet att alla med någon koppling till de grönvita alltid jobbar för varandra.

Hagbys taktik var solklar och det var tidigt tydligt hur dåligt förberedda Rexen var när motståndarlaget satte hög press. Det fanns ingen tid för den annars så säkra backlinjen att spela sig ur situationer som i tidigare matcher fungerat mycket bra. Hav av ytor uppstod på mitten, men som (inte) uttnyttjades på fel sätt. Härlig andra halvlek där grabbarna klev ut som ett nytt lag och ändå kom från Hagbyparken med viss heder. Johan sprang sin vana trogen 1000mil (uppskattat med snittberäkning enl phytagoras trestegsmodell). Tuffast hade ena flaggvinkaren som inte ens hann med att knyta sina gympaskor under 90 min. Nu är matchen glömd och vi har tagit på oss hattarna som lyftes av senast för Hagbys spel och sätt att på ett maximalt vis utnyttja målchanser.

Tabelltoppen har tätnat och matchen imorgon mot Hinden är väldigt viktig (som alla matcher). Hinden står på tur och Rex som senaste åren har haft svårt mot Åkerlännarna ser fram emot en tuff match med mycket kamp. Hinden som senast slogs tillbaka av skedarna med 3-1.

Vi står upp och kommer vallfärda till Vendel och ottarsborg för att heja fram Rex till 3p. Vi ska ha kul-Ni också!

Eller som profeten mirramas en gång sade: "Låt det bara ske".

Truppen är intakt och det ända som spökar är ElCapitanos utslitna höft som med all sannolikhet kommer mjukas upp. AloeVera och 2 citodon gör mirakel, säger dom...

REX-HINDEN 4-2. Om jag inte räknat fel.

O&O/  Vi på sidan---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pärlor åt svin?

 

IK REX som senast lirade 0-0 mot Alunda möter Hagby på torsdag och läget i truppen verkar vara på topp, även om vädret gjorde dagens träning lite kortare än vanligt.

Att Zaine blivit bortskämd med segrar (till skillnad från i Bälinge) efter ha tagit över huvudansvaret i IK REX märks tydligt. Det ledde till en rasande Zaine efter förra omgångens kryss. Zaine påpekar att han inte vill vara med om något liknande på torsdag... (egentligen var Zaine nöjd med laginsatsen)

I matchen mot Alunda fanns ändå ett underhållningsvärde som (väl) gör att publiken fortsätter supporta och heja fram REX. Friman hade några mycket sköna dragningar på mitten och när Capitano så snyggt "snor" bollen av Alundas målvakt, ja då vet jublet inga gränser- som snabbt övergick i sorg... Försvarsinsatsen fortsatt stabil med Hasse på backen tillsammans med perten i mittlås. Gunnarsson spelade hela matchen och blev inte ens utvisad ("bara" ett gult). Måste även nämna Jimmys tvåfotare! som var bland det svettigaste jag sett av en högerback.

Det var många från sidan som hade hört rykten om att en viss målkung skulle beträda plan om REX inte hade ledningen. Nu satte pinnen stopp för mr. Belin.

I övrigt kan sägas att på torsdag finns Freddy med igen. I den matchen presenterar även REX sitt senaste nyförvärv som blev klart så sent som idag. En meriterad spelare som tidigare spelat på en mycket hög nivå.

Wallin är tyvärr med kärleken på varmare breddgrader och missar matchen mot Hagby. Ett Hagby som senast fick storstryk mot Norrskedika (7-2) och med all sannolikhet är revanchsugna...

Nu kastar vi inte bort några fler pärlor, väl mött på Hagby IP.

O&O/ vi på sidan

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Varning på stan?

IK REX som vann seriefinalen mot VP i förra omgången har givit styrkebesked på alla fronter och träningen i veckan var väl genomförd. Perten hedrades med sång dagen till ära.

Att farsan var tillbaka på Ottars var ett glädjebesked då han lyst med sin frånvaro. Anledning ska ha varit Gunnarssons ökade speltid samt Patrik O:s närvaro. Enligt farsan ska han ha fått valuta för pengarna och underhållningen var så maximal att Hamberg fick frågan om det var OK att betala UT(!)träde???  

Noterat:  ”Johan Ohlström borde ta nån whiskeypinne då och då för att inte rösten ska svika” (åskådare).

I övrigt var det mycket fans som supportade från sidan och så kommer det vara även imorgon då Alunda ska få bekänna färg (?).  Vi ser fram emot ett REX som så många ggr förr är stabila bakåt och tröttar ut sina motståndare för att därefter sätta sina lägen.  

Mackan är tillbaka i träning och spelade med B skutan senast, kul!

Det är kul att Hampus form är går spikrakt uppåt och med ett sitt inhopp senast är han säkert nära en startplats.  

Positivt:

·         Alunda ställer in sin träning i veckan för att vila sig i form?

·         Alunda har målvaktsproblem?

·         Alunda har bara haft ett ”miniträningsläger”

Negativt:

·         ICA stoffe är AlundaBO.

·         Avstängning på Thomas.

·         REX publik får stå, om inte bänkarna räcker till. (Läktare nästa?)

http://www2.unt.se/avd/1%2C%2CMC%3D4-TYPE%3Dblogg-bi%3D120%2C00.html

http://www.andersfredriksson.com/index.php?entry=entry090803-091416

O&O /vi på sidan
Kepsar   |  Mössor   |  Ölglas   |  Bäddset

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer
E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2021-11-24
Besökare
376557
Genereringstid
0,0313 sekunder