Tränarintervju!

Inlagd: 14 februari 2020, kl 10:05


Mitt bland alla nyförvärv så passar vi på att ta några ord med Kennan för att se hur läget är med laget.

Vad tror du om den kommande säsongen? -Jag ser verkligen fram mot denna säsong och tror på laget och truppen vi skapat. Om alla ser till att träna och prioritera dom dagar vi bokar in så tror jag vi har en bra chans att ta hem serien och spela i femman nästa år.

Vi har tappat några spelare, kommer det märkas i laget?
-Ja det såg inte bra ut när Jonte, Gurra, Benthe och Vigge meddelade att dom ville byta klubb. När sedan Abbe ringer mig o meddelar att han ska gå till Harbo när jag trodde truppen var satt så dog glädjen en stund. Men jag är oerhört glad att vi lyckades behålla Jonte keeper.

Det har kommit en del nya spelare till truppen, är det någon som utmärkt sig lite extra?
-Yes vi har jobbat på bra med nyrekrytering och har fått in några riktigt intressanta spelare. Vi har tappat spelare i alla lagdelar men också rekryterat på dessa platser. Riktigt skönt att vi lyckats signa Totte som kommer bli viktig och Oliver som jag tror kommer utvecklas bra i år. Vi har också lyckats få tillbaks bröderna Nyysti och Emil Strand som kommer ta stora kliv i år. Dom senaste nyförvärven Max, Lowe och Noah kommer att bli väldigt intressanta och jag ser väldigt positivt på talangen vi fått in till denna säsong. Vi har ju också skapat ett samarbete med Gusks juniorer där vi ska spela in dom i åttan men även hjälpa Gusk i juniorserien. Guskarna kommer ta stora steg i år det märks redan då vi tränar ihop.

Vilken/vilka spelare kommer göra mest avtryck?
-Jag tror Rex som lag är det viktigaste men jag hoppas och tror våra yngre spelare kommer ta ytterligare kliv i år och knacka på startelvan rejält. Jonte i mål är jätteviktig och där har vi ju nu också Noah som kommer ställa frågor, backlinjen ser intressant ut med Agge och Oliver samt många potentiella ytterbackar. Mittfältet kommer bli starkast i serien med fler yngre som vill ta platserna från våra etablerade spelare. På forwards sidan har vi ju tappat vår skyttekung (Jonte) dom senaste åren men är övertygad om att vi kommer ligga högt i skytteliga toppen med våra forwards i år.

Om du skulle förknippa en låt med IK REX vilken skulle det då vara?
-En låt oj, tänker direkt på ”full fart framåt håll tätt bakåt” men tar en lite mindre färgad Det får bli Fire med Scooter då jag vill att vi kör över allt motstånd i år och visar att Rexen i våra hjärtan hör hemma högre i seriesystemet.

FORZA REXEN


Kommentarer
Ny kommentar | fet kursiv | | Namn: |

Tillbaka

Kepsar   |  Mössor   |  Ölglas   |  Bäddset

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer
E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2021-05-10
Besökare
357843
Genereringstid
0,0469 sekunder