Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Ingen idrottslig supersuccé...

Inlagd: 19 mars 2007

...men en möjligen ännu viktigare fullträff på många andra plan blev det när våra lag fick möta varandra i kvartsfinalen i Bilglascompagniet Cup.

Det slumpade sig alltså så att Huddinge Diamonds och Huddinge Rockets fick möta varandra redan i kvartsfinalen. Grabbarna visade mycket goda lagegenskaper genom att båda lagen tillsammans körde ramsan i mittzon och efter matchen, när några spelare var lite ?låga?, tröstade de varandra på ett sätt som fick ledarnas och föräldrarnas ögon att tåras. Huddinges 98 or är verkligen på god väg att med stora steg bli ett lag och det är riktigt, riktigt bra för framtiden!

Huddinge Diamonds spelade stundtals riktigt bra genom hela turneringen och vann antagligen skotten i alla matcher men saknade den där riktiga skärpan i avslutningarna.
Spelmässigt klart godkänt för laget, och dessutom flera fina individuella prestationer både offensivt och defensivt. Men i ishockey gäller det att göra minst ett mer mål än motståndaren och det lyckades inte riktigt fullt ut idag.

Huddinge Rockets hade också en del fina kombinationer men var framför allt effektiva när de hade skaffat sig målchanser och gjorde då flera riktigt snygga mål. Rockets kämpade riktigt bra i semifinalen mot cupvinnarna Älta och hade flera chanser att kvittera i slutminuterna men Ältas målvakt gjorde en fantomräddning på matchens sista kanonskott och det blev förlust med 1-2 (samma resultat som när Diamonds mötte samma Älta-lag i gruppspelet). Vi föll dock med flaggan i topp och det är bara att gratulera de värdiga vinnarna Älta som hade marginalerna på sin sida denna dag.

En delad tredje plats samt en delad femte plats skäms inte för sig så betyget blir VG.

Jerry

Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2018-12-01
Besökare
622204
Genereringstid
0,0449 sekunder