Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

En bra och en sämre match mot Stockan

Inlagd: 11 mars 2007

Idag spelade vi två matcher mot Stocksund. Det blev förlust 5-7 i den första matchen efter mediokert spel. I den andra matchen (2-0) blir betyget Väl Godkänt.

Vårt spel lossnade aldrig riktigt i den första matchen och efter att vi i slutet på den första perioden lät Stocksund gå från underläge 1-3 till ledning med 4-3 på 62 sekunder fortsatte det gå utför. Efter att vi i den andra perioden fortsatte att släppa in mål, och dessutom drog på oss utvisningar och började klaga på domaren, kan inte betyget bli så mycket mer än Med Tvekan Godkänt. Dock förtjänar Andrés och Patrics snygga skott i krysset en applåd.

I den andra matchen började vi lite försiktigt och spelade ganska oorganiserat. Det var halvfart in i situationer och inte så mycket bra passningar men trots detta var vi det bättre laget.
Efter några minuter i den andra perioden började vi plötsligt åka med bättre fart in i närkamperna och då började passningarna och rörelserna på banan bli mycket bättre.
Det var kul att se att vi i den andra peroden jobbade mer som ett lag. Vi hjälpte varandra i situationerna och kom i "vågor" in i och ur närkamperna. Bra!
Flera spelare fick även upp huvudet och kunde då leverera ett antal riktigt fina passningar. Betyg: VG, snudd på MVG.


För första gången under någon träning eller match den här säsongen var samtliga 29 spelare på plats idag. Det ger definitivt MVG!!


Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2018-12-01
Besökare
622203
Genereringstid
0,0313 sekunder