Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Chicago 2012

Inlagd: 11 september 2011, kl 14:08

Planeringen för Krolak Cup i Chicago är nu igång. De datum som har meddelats tidigare är spikade nu. Vi lämnar Sverige den 15 april och kommer hem igen på morgonen den 24 april. För mer information om flygpriser mm, se dokumenten ”Chicago 2012 - praktisk information” resp ”Chicago 2012 - mail från resebyrån” under bilder/filer.


Precis som för äldre årskullars Chicagoresor så är det Palle på Huddinge Hockeys kansli som håller i en stor del av den övergripande planeringen kring resan. Hur vi i team 98 organiserar planeringen och genomförande av resan får vi återkomma till inom kort på ett föräldramöte. Till att börja med så ska Daniel Friberg och undertecknad träffa Palle nu på tisdag morgon och inför det mötet behöver vi veta hur samtliga familjers planer ser ut när det gäller Chicagoresan. Det är ingen bindande anmälan i detta läge men vi behöver en så exakt prognos som möjligt över hur många medföljande det blir från varje familj. Det är naturligtvis inte obligatoriskt att ha med sig någon förälder till USA utan laget tar på bästa tänkbara sätt hand om spelare som reser ”ensamma”.

Vänligen logga in på hemsidan och hoppa framåt till aktiviteten ”Avresa till Chicago” den 15 april. Gör där en anmälan och skriv i kommentaren om någon i familjen utöver spelaren ska med på resan, namn och ”titel” på dessa resenärer, ålder på barn/ungdomar vid tidpunkten avresa samt till sist om ni har speciella planer kring resan, t.ex. att resa i förväg eller stanna längre.

Exempel:
”3 st medföljande: pappa Kålle, mamma Ada, lillasyster Beda (9 år).
Utresa: till New York den 9 april.
Hemresa: med laget.”

Vi behöver denna information omgående från alla 32 spelare, senast kl 07 tisdagen den 13 september.

På återhörande,
Stefan


Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2018-12-01
Besökare
622200
Genereringstid
0,0313 sekunder