Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Usch!

Inlagd: 20 november 2009, kl 21:07

Älta måste vara ett ruskigt bra 98 lag, ett av landets bästa. Dom har nu 2 ggr fått oss att prestera en ishockey som inte direkt övertygar om man säger så. Fel på omgivningen s

Älta måste vara ett ruskigt bra 98 lag, ett av landets bästa 98. Dom har nu 2 ggr fått oss att prestera en ishockey som inte direkt övertygar om man säger så. Fel på omgivningen sas det på läktarn, tjena, glöm inte att om vi är 15 spelare så är man själv "omgivningen" fjorton gånger av 15!
Betyget blir IG! eller också är det så att vi helt enkelt inte kan bättre och då blir ju betyget mvg eftersom vi trots allt vinner skotten och har lite chanser emellanåt och åker lite fort emellanåt och gör någon passning som emellanåt faktiskt träffar en röd spelares klubba och det hände t om någon gång att vi gjorde som vi kom överrens om i omklädningsrummet innan matchen. Tänker inte ändra inställning till vad vi kan prestera, än, men detta var då ingen klättring uppåt på stegen, det kan man lugnt konstatera. Hur vi kan tappa så himla många "verktyg" från träning till match är lite av en gåta fn. Men men bara till att jobba vidare.

jerry

Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2018-12-01
Besökare
621621
Genereringstid
0,0313 sekunder