Statistik (pdf) ~ Priser (pdf) ~ Tillbaka till Lagsidan

 

Lagsidan.se - idrottshemsidor på uppgång!

Det som startade som en hobbyverksamhet 2002, har idag växt till att bli en av de större aktörerna inom hemsidor för idrottsklubbar och lag. Vill Ni vara med och hjälpa oss växa och samtidigt få en effektiv reklamplats, ska Ni genast kontakta oss!

Filosofin runt Lagsidan har alltid byggt på att erbjuda våra kunder en snygg, ren och lättöverskådlig hemsida¨'. Vi har medvetet satsat på få annons utrymmen för att förstärka detta intryck. Fördelen detta ger för våra annonsörer är att varje annons får en så mycket större genomslagskraft än om de bara är "en i mängden".

Lite statistik

Hos oss finns alla möjliga idrottsutövare och åldrar representerade. Vi har klubbar och lag både på elit- som korpnivå. Geografiskt täcker vi hela landet.

I skrivandets stund finns det ca 1 500 lag representerade hos oss, och vi har 1 500 000 sidvisningar varje vecka på våra sidor utav drygt 250 000 besökare(Google Analytics).

Priser och placering

På varje klubb och lagsida finns möjligheter till fyra olika placeringar utav annonser. I högermarginalen finns plats för tre box banners maximalt och i sidornas fot finns utrymme för en stripe banner.

Bilden visar en lagsida, och som synes så finns det på varje sida plats för annonser på två olika positioner.

Naturligtvis varierar priserna något beroende på vilken placering man önskar, och för hur länge.

Våra annonsplatser har ingen max visningsgräns. Annonspriset gäller för tiden man betalat för - oavsett trafiken. Vi tar alltså inte ner annonsen förrän tiden gått ut.

Mer information om priserna finns i denna pdf.

Tillbaka

Om Lagsidan | Kontakta oss | ©2008 LagsidanAB