BK Viljan  

Glommens IF-BK Viljan 4-1

(1-0)

MålskyttarFredrik Bolin 1
Gula kSimon Bengtsson, Simon Caspersson
Röda k
MålvakterJohannes Johansson (insläppta: 4)
Publik30
Domare
Match mot Glommen borta på fantastiskt fina Glommens IP.
Bästa förutsättningar för en riktigt bra match och viktiga poäng stod på spel för båda lagen. Glommen tar tag i matchen från första minut och det är Johannes som räddar oss första 30min. Vi har ett bra skott från Lukas men det går tätt över. 34min gör Glommen 1-0 efter att vi dragit på oss en onödig frispark, vi får inte bort bollen i straffområdet och dom sätter 1-0. Det är Glommens halvlek och vi måste upp några snäpp om det ska bli poäng.
Paus 1-0.
Vi börjar andra halvlek bättre har flyttat upp Fredrik B på kanten och in med Erik A i försvaret och vi får tryck direkt. 48min bra anfall av Viljan, Simon B skott deras målvakt räddar. 52min skott Martin B målvakten lämnar retur som Fredrik B är framme på och det står 1-1.
Strax efter får Fredrik tyvärr
lämna plan för en skada och det var inte bra för matchbilden. ( Hoppas det inte var allvarligt) 55min gör Glommen 2-1 vi hänger inte med när dom ställer om. 62min 3-1 efter hörna där det känns passivt i vårt straffområde. Vi försöker göra lite ändringar John B upp i anfallet och vi får lite tryck på Glommen men det är inte Viljans dag i 78min stänger Glommen matchen genom att göra 4-1 som blir slutresultatet.
Fotbollen kan va så här ibland. Man kan va laddad inför match och allt känns bra och sen stämmer det inte och blir inte som man tänkt sig.
( Snällt sagt )
Nu gäller det att analysera och sen släppa denna match och se fram mot nästa som är redan på onsdag hemma mot Träslövsläge.

Bollen är rund inget är givet
// Leif
« Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2019-12-10
Besökare
250134
Genereringstid
0,0625 sekunder