BK Viljan  

BK Viljan-Grimeton IK 4-2

(1-1)

MålskyttarFredrik Bolin 2, Simon Bengtsson 1, John Bengtsson 1
Gula kAlfred Johansson
Röda k
MålvakterJohannes Johansson (insläppta: 2)
Publik50
Domare
I dag har vi spelat match hemma på ett soldränkt Fagervi. För motståndet stod Grimeton ett Grimeton som redan är klara för fortsatt div 6 spel till nästa säsong. För oss var det väldigt viktiga poäng som det spelades om. Första 20min är det en jämn match utan några riktigt heta chanser, Grimeton har ett läge som Johannes gör en bra räddning på. 24min tar Grimeton ledningen 0-1 efter att dom vänt bort en av våra försvarare och från nära håll lägger bollen i mål.
28min pigge Fredrik B har ett skott insida stolpe, mycket nära kvittering. 40min Simon B blir nerdragen i straffområdet känns som en given straff men domaren friar. 44min får vi en frispark utanför straffområdet, det blir ett inlägg som går lite flipper innan John B sätter foten till och det står 1-1.
Det är en jämn första halvlek
Paus1-1.
56min Simon B slår ett inlägg Lukas K nick men utanför. 64min skickar Grimeton in ett inlägg i vårt straffområde, tyvärr tar vi ett felbeslut där och försöker ta ner bollen, det blir inte som man tänkt utan den rullar ut till en Grimetonspelare och det står 1-2. Där ska bollen bara BORT. Man är aldrig så sårbar som när man själv gjort mål och det stämmer, direkt efter avspark går bollen till Simon B som kvitterar till 2-2. Vi börjar ta över matchen mer och mer. Grimeton ser lite trötta ut. 69min Grimeton nickar i egen ribba. Minuten efter har Alfred J en jättechans men nickar utanför. Sen är det Fredrik B show, han är uppflyttad från back till anfallare och det tackar han för. 75min gör han 3-2 och i den 88min gör han 4-2. Däremellan har Rasmus A/L ett skott i stolpen.
Vi vinner matchen mycket välförtjänt med 4-2 och plockar 3 viktiga poäng.
Kul att se våra unga killar ta för sig och idag gjorde även en Blomster ett inhopp.
Nä inte Jocke utan sonen Andre.
Bäst för dagen Fredrik B och Simon B.

Bollen är rund inget är givet.
// Leif

Laguppställning

Avbytare

« Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2019-11-06
Besökare
247163
Genereringstid
0,0781 sekunder