BK Viljan  

BK Viljan-Träslövsläge IF 2-2

(0-0)

MålskyttarMartin Börjesson 1, Alfred Johansson 1
Gula kJohannes Johansson, Rasmus Lundström Andersson, Daniel Stehnsson
Röda k
MålvakterJohannes Johansson (insläppta: 2)
Publik50
Domare
Ny match och det hemma på Fagervi motståndet i dag var Träslövsläge.
Det var ett blött och chansartat underlag att spela på efter allt regn. Vi hade förberett gamla anrika Örbovallen för spel men domaren godkände Fagervi.
Det blev en trevande inledning på matchen men i 13min får Läjet en hörna som dom slår kort, bollen drivs in mot mitten och får på ett jätteskott i insida stolpe, där hade vi flyt. 16min Martin B får på ett bra skott som målvakten räddar. 27min Joel Å kommer loss på kanten slår ett fint inlägg men några gröna tröjor är inte där. 43min Martin skott igen som deras målvakt gör en riktigt bra räddning på. 45min Lukas K får bollen mitt i straffområdet och trycker iväg ett skott, målvakten är på bollen men orkar inte hålla den utan den går in vid det bakre staget som håller nätet. Igenom nätet där det fanns ett hål och bollen lägger sig bakom mål.
1-0 till Viljan trodde alla utom han som håller i pipan och han som skall kontrollera näten före match, och om det inte är mål varför blir det inte hörna ? Helt obegripligt.
0-0 I paus.
50min Lukas får på två riktigt bra skott vi är på gång nu.
52min dribblar sig Martin B in i straffområdet och sätter 1-0 och nu stannar bollen i maskorna. Matchen är tempofattig och och det skapas inte så många lägen men i 67min kommer Läjet upp och slår ett inlägg som enkelt bredsidas in till 1-1.
75min blir Rasmus A/L nerdragen i straffområdet, Läjetförsvaret hade verkligen fullt upp med att hålla reda på Rasmus i andra halvlek.
Alfred J sätter säkert straffen till 2-1. Klockan går sakta nu det skapas inte mycket och vi kanske skulle försökt stänga matchen lite smartare men så i 90min får Läjet en chans och dom gör 2-2 som blir slutresultatet. Det kan visa sig vara en väldigt viktig poäng när man summerar i oktober.
Härliga prestationer idag av Mellvin Å. Lukas K. Rasmus A/L

Bollen är rund inget är givet.
// Leif
« Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2019-12-10
Besökare
250136
Genereringstid
0,0625 sekunder