Seger och revansch mot Luleå

Inlagd: 25 september 2021, kl 16:59

Västerås J20 siktade på snabb revansch efter fredagens förlust borta mot Luleå på Norrlandsturnén – och det fick man verkligen efter en helgjuten insats i lördagens andra möte mot Luleå, som slutade med storseger 0-8 (0-4, 0-2, 0-2) efter en mycket bra insats.
Coach Jonathan Thorsell var av förklarliga skäl betydligt mycket mer belåten efter denna match än han var efter den första.

- Ja det var en riktigt, riktigt bra match och en skön revansch. Hellas sa till killarna att han varit juniortränare i många år men sällan har han sett en juniormatch med så hög energi och bra spel sett över 60 minuter. Det var en fantastiskt bra match av killarna. När vi stängde ner fredagsmatchen igår kväll så satte killarna ihop lite nycklar kring attityd, inställning och ansvarstagande. Och dessa följde de verkligen. Idag ägde vi pucken och energin, vi kastade inte iväg en enda passning. Vi tog smällar för att hitta ett blad och tog ett stort puckansvar. Vi spelade kontrollerat med bra lösningar och support och det kändes som vi hade jäkligt skön kontroll på händelserna över hela isen. Det var häftigt att se. När man står i båset så blir det ju alltid lite pirrigt att komma ut till andra efter en sån urladdning och 4-0 i första, men det var imponerande att se hur killarna bara fortsatte att spela och gick för det i alla situationer, utan att ha huvudet under armen. Idag bidrog alla spelare och de klev verkligen in i varje byte och spelade för varandra. Vi ägde energin från första nedsläpp ända till slutsignalen. Bara en sån sak som hur vi blockade skott vid ställningen 8-0, det var en fröjd att se hur killarna körde hela vägen till slutsignalen, kommenterade en mycket belåten Jonathan.

Målskyttar:
0-1 Karl Persman assisterad av Linus Mattisson och Erik Thorwalls
0-2 Alfred Alto assisterad av Filip Wiberg och Gabriel Kangas
0-3 Linus Jacobsson assisterad av Marcus Lindström och Gustav Norén
0-4 Gustav Norén assisterad av Erik Thorwalls
0-5 Gabriel Kangas utan assist
0-6 Erik Thorwalls assisterad av David Göransson
0-7 Erik Thorwalls assisterad av Gustav Norén och David Göranssson
0-8 Gabriel Kangas assisterad av Alexander Dahlberg och Filip Wiberg

Skottstatistik:
33-34 (10-9, 12-16, 11-9)


Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen
S P O N S O R E R

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2021-10-17
Besökare
620027
Genereringstid
0,0308 sekunder