Seger i måstematchen mot Luleå

Inlagd: 9 mars 2013, kl 18:44


Resultat: 4-0 (3-0,0-0,1-0)
Skott: 37-38
(Fler bilder finns under bilder och filer)


Jämnt de första minuterna men efter drygt 5 min kämpar sig 4:e linen fast i anfallszonen och trycker in 1-0 genom Mathias Bromé (Albin Ljunggren, Felix Scharnke).
2-0 kommer till på nästan samma sätt, Mathias Bromé gör även detta mål med Felix Scharnke och Albin Ljungren som framspelare.
Luleå får chansen att reducera i PP, 5 mot 3 och 5 mot 4 men hemmaspelarna visar upp ett starkt målvaktsspel och ett hängivet försvarsspel och klarar av det numerära underläget. Knappa minuten efter att VIK blivit fulltaliga gör Oscar Pettersson 3-0, assisterad av Hampus Larsson och Christian Hägg.
I andra perioden finns det chanser åt båda hållen men perioden blir mållös.
I början på tredje skadas tyvärr storspelande målvakten Fredrik Hellström och ersätts av Alfons Fallqvist. Luleå ligger på hårt för att få i en reducering men även Alfons har bestämt sig för att hålla nollan. Efter dryga 12 minuter avgör Albin Ljunggren matchen genom att göra 4-0 till VIK, assisterad av Mathias Bromé.

Sammanfattning: En jämn match där hemmalaget har en hetare vilja och är mer desperata. Matchen avgörs framför målen där VIK-spelarna vinner de avgörande närkamperna.
Bra målvaktsspel, gediget försvarsspel, många fina anfallskombinationer och sist men inte minst en väldigt bra arbetsinsats av samtliga!
Tack för bra underhållning!

En vinst imorgon och det blir SM-slutspel!

Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen
S P O N S O R E R

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2021-10-17
Besökare
610201
Genereringstid
0,0313 sekunder