Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Nytt U16-lag i Viggan

Inlagd: 26 oktober 2011, kl 23:39

Viggbyholm hockey anmäler lag till U16


Den här veckan tog Viggan som klubb ett stort steg i vår enorma utveckling vi ser i klubben just nu – vi bildade ett junior/U16 lag som nu är anmält för seriespel!
Varför berör det här oss i hela klubben och varför behöver klubben just er hjälp rörande U16 laget undrar ni säkert då.
Svaret är att juniorhockeyn är direkt avgörande för klubbens framtid, både neråt och uppåt i åldrarna. Det handlar om att vi på långsikt ska få behålla våra ungdoms- och juniorspelare i klubben som säkrar en plats för vårt A-lag i division två som är klubbens målsättning inom ett par säsonger.
Om några år när våra tjejer och killar i de yngre lagen når tonåren och sen junioråldern kommer varje lag bli beroende av deras närmsta årskullar, uppåt och neråt.
Vad är det för hjälp klubben behöver från just er föräldrar och syskon till spelare i ert lag? Att sprida nyheten om vårt nya lag U16/Team 96 (födda 96) och att vi söker ännu fler spelare!
Berätta gärna för alla runt omkring er som ni vet har ett hockeyintresse och ev. barn i den här åldern om vårt nya juniorlag och den positiva trend som Viggan Hockey är inne i. ”Hockeyfamiljen” är en relativt liten familj i Stockholmsområdet så ryktet går fort bland spelarna att det finns ett nytt lag i en åldersgrupp som det råder brist på lag i hela norra Stockholm.
Viggan Hockey har en fantastisk tillgång i vår hall, vi har en organisation som jobbar långsiktigt och seriöst med verksamheten utan att köra en elitsatsning i allt för unga år som är så vanligt inom hockeyn i Stockholm – det är därför vi ser den här fantastiska utvecklingen!
Så alla ni, kom ihåg att prata varmt och mycket om vårt nya juniorlag födda 1996 till så många som möjligt!
Vill någon veta mer om laget så är de välkomna att kontakta ert lags lagledare eller vårt kansli så ska vi lotsa dem vidare till lagledningen för vårt nya juniorlag - Team 96!
Med vänliga hälsningar
Roger Alasalmi
Sportchef Viggan Hockey

Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2012-03-28
Besökare
40693
Genereringstid
0,0322 sekunder