Information från förbundet.

Inlagd: 21 mars 2019, kl 12:02

Information om sista omgångarna, kval och dubblering mm.Förändringar i spelbarheten


Från och med omgång 18 förändras spelbarheten för lagen i nationella serien och nationella damserien.Från och med omgång 18 är dem som spelar för sina föreningars A-lag, låsta till A-laget och får inte spela i sina lags farmarlag i de återstående omgångarna och eventuella kval. Exempel. Du spelar med A-laget i omgång 19 och säkrar er plats i divisionen, alltså behöver inte kvala. Då får du inte spela med ert farmarlag i kvalet.

De som spelat i farmarlaget efter omgång 18, får i omgången efter spela i sitt A-lag. Exempel, du spelar i omgång 19 för ert farmarlag, då får du i första kvalomgången spela för ert A-lag.

Möjligheten till att dubblera i A- och F-laget i samma omgång tas bort från och med omgång 18.

För föreningar med föreningsavtal så får du inte längre byta lag, om du spelar för någon av föreningarnas representationslag.

Föreningar med lag i både nationella serien och nationella damserien, där får damerna fritt spela mellan de olika serierna, även i samma omgång. Observera att om klubben också har ett farmarlag, gäller dessa regler även för damerna. Exempel, föreningen har damlag samt två herrlag. Damerna får då spela i både damlaget och ena av herrlagen inom samma omgång.

Spelare med individuella avtal, alltså damavtalen, får också byta fritt mellan nationella serien och nationella damserien, men inte inom samma omgång. Exempel, du spelar med moderföreningen i omgång 19 (ett herrlag), då får du spela i kvalet med föreningen som du har damavtal med!Tillbaka


Foosball   |  Biljardbord   |  Biljard   |  Bordtennisbord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-01-22
Besökare
231197
Genereringstid
0,0645 sekunder