Umedalens IF  

Fotbollssäsongen 2015

Inlagd: 8 april 2015, kl 13:42

Hej alla!

Nu börjar det närma sig fotbollssäsong igen och i år kommer vi att träna tisdagar 1730-1830 samt torsdagar 1630-1730, båda gångerna på Muskötens konstgräs. Första träning blir torsdag 16/4, nästa vecka alltså. Som vanligt vill vi att tjejerna är på plats och redo att köra igång när träningarna startar.

Preliminärt så är första matchen 10 maj och det mot Umedalens F06-lag som den här säsongen kommer att spela i vår serie. Observera att detta är ett preliminärt datum, har inte fått schemat från Umedalen ännu.

Nytt för i år är att vi anmält laget till Umeå Fotbollsfestival som spelas 23-26 juli. Några kommer säker att vara bortresta de dagarna men vi hoppas givetvis att så många som möjligt kan vara med. Det blir minst fyra matcher och dessutom, nog så viktigt, är det disco! Mer info om det senare. Kanske blir det ytterligare någon cup men det är inget som är bestämt ännu.

I vanlig ordning hoppas vi dessutom att vi kan få fler föräldrar som kan hjälpa till. Mest akut är det med fler tränare. Vi är enormt glada att det är så många tjejer som vill spela fotboll men många spelare betyder också att det behövs många tränare. Näst mest akut är det med en lagledare som kan kalla motståndare till våra hemmamatcher samt se till att vi har domare till dessa. Inget tidskrävande men en sak mindre för oss tränare att hålla koll på.

Om det är någon som har en kompis som är sugen att börja med fotboll så är denne varmt välkommen att komma och prova på.


/Tränarna

Tillbaka


Dart   |  Snookerbord   |  Air hockey   |  Supporterprylar

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Meny
UIF på FACEBOOK
Tjäna pengar
Lag i föreningen
Klubbsidan
Länkar
Tjäna pengar-katalogen
SVEA-Umedalens IF
Du kan själv välja vilken sektion du vill stödja genom att söka på Umedalens IF. Denna länk går till huvudföreningen.

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-06-12
Besökare
26462
Genereringstid
0,0313 sekunder