Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Vilken härlig avslutning

Inlagd: 26 mars 2013, kl 18:35

För Team 03 var det denna helg Nackacupen som stod på programmet. Kul och inspirerande med nya bekantskaper som Brynäs, m.fl. Med samling kl 07.00 på morgonen och matcher hela dagen var det härligt att se laget kamma hem bronspokalen i cupen. Under hela cupen visade grabbarna att de har genom hårt slit på träningarna och uppmärksamhet på instruktioner från tränarna, utvecklat sin hockeykompetens på ett imponerande sätt. De spelade en attraktiv hockey, spelade sig ur trängda situationer, spelade runt pucken i anfallszon och hade full fart på skridskorna – ja, detta är bara några ingredienser.

För team 04 gick det ännu bättre denna helg när de tog hem guldet i Vikingacupen ute på Ekerö. Trångsund vann samtliga sina matcher i gruppen efter stundtals bländande spel och hade en grym effektivitet i målproduktionen, går de inte i mål så är vi där och slår in returerna.
I finalen ställdes vi mot Ekerö och går in till match med en härlig inställning, kul att se att vi kan


mobilisera krafterna när det som bäst behövs. Vi som var på plats såg ett gäng grabbar och en tjej på isen som hade en enorm intensitet ända in till slutsignalen i finalen. Vi hade 3 formationer som på ALLA positioner kämpade i båda riktningarna. Att återta en förlorad puck på kortast möjliga tid blev ett signum för insatsen i sin helhet.

Ett stort tack för denna säsong!
Ledarna

Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2014-05-16
Besökare
64706
Genereringstid
0,0469 sekunder