Träningsklubbens Innebandy träning.

 

Den 1 september 19.00 -20.00 drar vi igång med vår innebandyträning igen. Intresset har visat sig vara mycket stort och vi går nu till en ny hall med ytorna 32X18 meter. Detta innebär att vi nu får möjlighet att välkomna alla inte allt för spelskickliga medlemmar till söndagsträningen.

 

Regler:

Vi kommer att dela nya lag vid varje sammankomst där vi i dagsläget redan har en otroligt duktig klubbdelare vid namn Micke. Han kommer att få fortsatt förtroende att dela lagen även denna säsong. Vi spelar utan målvakt i en timme med ett par minuters fri uppvärmning innan nedsläpp.

Vi spelar först till 10 och sedan så får det förlorande laget alltid en revansch match. Det är inte tillåtet att ta med handen vilket leder till frislag till det andra laget. I övrigt så är det Street innebandy som gäller – alltså inga fler onödiga regler.

 

Vad ska jag ha med mig?

Ni kommer ombytta och klara med en innebandyklubba i handen 18,50 utanför vårdskolan. Ni har också med er en vattenflaska som kommer att gå åt…

Efter träningen är slut så byter åker man hem och duschar och plåstrar om sig efter eget behov.

 

Kostar det något?

Vi hur denna tid av Gävle kommun och vi kommer att samla in 100: - per månad för att täcka kostnaderna. Då kan det bli någon krona över för inköp av bollar och västar.

 

Anmälan:

Ni anmäler/avanmäler er sammankomst på www.traningsklubben.se  och detta vill vi att ni ska ha gjort senast på lördagskvällen
VälkommenFoosball   |  Biljardbord   |  Biljard   |  Bordtennisbord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2022-05-28
Besökare
96421
Genereringstid
0,0310 sekunder