Midnattloppet 2014

Inlagd: 11 augusti 2014, kl 11:41


Vi har fått två avanmälningar till midnattsloppet 2014 och har möjlighet att erbjuda dessa platser. Först till kvarn gäller. Vi åker tåg till Stockholm på lördag klockan 15.00 ,övernattar i en lägenhet, och tar tåget hem på söndag 13.00

OM MIDNATTSLOPPET
Få trodde väl när Midnattsloppet startade 1982 att det skulle utvecklas till att älskas långt utanför Stockholm, och Södermalms gränser. Idén till Midnattsloppet föddes av några Hammarbyare från Stockholm som var ute på en träningsrunda i slutet av 70-talet. Riokarnevalen stod som förebild och idén byggde på att förena idrott och kultur och att låta olika generationer mötas på ett naturligt sätt.

En bättre plats att arrangera ett sådant evenemang än på Södermalm kunde man knappast hitta! Här finns den speciella Hammarbyandan och folk som vet hur man bjuder in till fest!

Trettio år senare finns Midnattsloppet nu också i Göteborg, Helsingfors och Malmö. Gemensamt för dessa lopp är att banan mäter 10 km mitt i city, samba och underhållning längs hela banan och att asfalt ska garantera att vi springer på gatan. Totalt engagerar sig ca 2 000 funktionärer och en mängd partners som alla ser till att hålla Midnattsloppets ställning som det roligaste loppet att vara med i.

Det som gör Midnattsloppen spännande och unikt är den sena starttiden, kringarrangemangen för deltagare och publik och framförallt stämningen och atmosfären som infinner sig en Midnattsloppskväll. Vi lovar att du inte hittar samma känsla på något annat arrangemang.

På denna webbsida hittar du information om de olika Midnattsloppen som vi hoppas skapar en nyfikenhet och intresse av att vilja vara med och delta. Om det är som deltagare eller åskådare får du bestämma, men vi vill att alla ska vara med i festen!

Mycket välkomna!

läs mer på midnattsloppet.com

Tillbaka





Foosball   |  Biljardbord   |  Biljard   |  Bordtennisbord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-11-14
Besökare
77049
Genereringstid
0,0156 sekunder