Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Björsäters IF(h) 2-2

(1-1)

MålskyttarMattias Klahr 1, Johan Sjöström 1
Gula kAnton Pentikäinen
Röda k
MålvakterAlbin Hessle (insläppta: 2)
Publik30
Domare
Denna torsdagskväll var det Björsäter som kom på besök till ett soligt strandvallen.

Matchen blåste igång och det var ett laddat Torsö som direkt visade att vi inte tänkte vika ner oss. Efter böljande första 20 när båda lagen lyckas skapa lite halvchanser så är det vi som ändå tar ledningen.

Vi har först ett fint anfall på högerkanten där Lindh hittar mig i djupet. Jag får till ett inlägg som deras back nickar till hörna. Jag lyckas slå hörnan hårt skruvad mot första stolpen där Tårtan mycket starkt vinner kampen och skarvar bollen vidare mot bortre stolpen. Där dyker Sjöström upp och trycker upp bollen i nättaket! 1-0 Torsö.

Spelet fortsätter bölja fram och tillbaka. Vi är farliga på våra fasta som Bohman slog mycket bra idag samtidigt som Björsäter är vassa i sina omställningar. Tillslut skulle dock även dom få utdelning. Efter en omställning så lyckas vi inte riktigt rensa bort bollen och deras anfallare får retligt peta bollen förbi Albin.

1-1 står sig till halvtid.

I andra så fortsätter vi slita och kämpa. Vi vinner många närkamper idag och visar stor styrka och vilja. Tyvärr så var det dock Björsäter som skulle ta ledningen. Ett långt inlägg går millimeter över Albin och dimper ner på en helt ovetandes Björsäterspelare och bollen rullar precis över mållinjen.

Tungt att tappa 1-0 till 1-2. Men inte fan skulle vi vika ner oss för det! Vi krigar in oss i matchen och lyckas skapa flera farligheter. Tillslut skulle vi också få trycka in kvitteringen. Vi vinner boll högt och Holmgren hittar mig med en perfekt boll i djupet på högerkanten. Jag spelar snett bakåt och deras back lyckas inte få bort bollen bättre än att den lägger upp sig perfekt för Klahr! Klahr gör inget misstag och sätter bollen i bortre gaveln!

En mycket välförtjänt kvittering! Efter detta hade vi till och med bud på ett segermål då Sjöström är mycket nära att få in bollen framspelad av Jocke efter ett riktigt mönsteranfall. Men tyvärr så får han inte riktigt träff och bollen smiter strax utanför stolpen.

Matchen slutar 2-2 och sett till matchbilden så var det kanske ett rättvist resultat.

Men vi sliter något fruktansvärt i 90 minuter idag och det är fantastiskt kul att se att vi inte viker ner oss trots att vi släpper in 1-2 målet. Vi krigar oss tillbaka in i matchen igen!

Plus till Albin idag som återigen gör en riktigt fin match mellan stolparna. Även hela vår backlinje förtjänar beröm idag. Dom fick mycket att jobba med men skötte det stundtals alldeles strålande! Bra jobb Tårtan, Anton, Brink och Holmgren!

Men en bra laginsats av samtliga idag.

Nu taggar vi för nästa match! Ha det!
« Tillbaka


Dart   |  Snookerbord   |  Air hockey   |  Supporterprylar

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer
Thorolds bygg
Berga bygg
Br Landenmark
Ica Oxen
Järnia Mariestad
Torsö camping och event
Rojab
M-Konsult
Torterolo & Re
Torsö Skärgårdsskolan
LRF Torsö
Revitalis
Torsö Mjölk

Jcl service
Xets rör

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-08-24
Besökare
47261
Genereringstid
0,0313 sekunder