Tjäna pengar till din förening

Så här finansierar ni ungdomsverksamheten.Så här finansierar ni ungdomsverksamheten.
Alla hushåll använder plastpåsar och alla vill ha kvalitetsvaror. Sedan 1972 har Ölandsplast levererat kvalitetspåsar till Svenska hushåll, och våra kunder är fortfarande nöjda.

Vi har stöttat svenskt föreningsliv i decennier och vår kundservice och support har stor erfarenhet av de frågor och rutiner som kan tänkas dyka upp. Ta möjligheten att finansiera årets framgångar tillsammans med Ölandsplast, -Vi hjälper er hela vägen.

Utförlig information finns på vår hemsida www.olandsplast.se eller hos vår kundservice på tel. 0480-760700. -Välkommen till Ölandsplast.

Sälj Newbody och tjäna pengar till lagetSälj Newbody och tjäna pengar till laget
Newbody hjälper idrottslag att tjäna pengar genom att sälja lättsålda kläder. Newbody har satsat på strumpor och underkläder av hög kvalitet som lagen säljer till riktigt bra priser. På så vis blir försäljningen både enkel och effektiv. Strumporna och kläderna efterfrågas av lagens kunder vilket gör det enkelt att sälja och tjäna pengar till resor, träningsläger och cuper. Alla Newbodys paket kostar 150 kr styck och ert lag tjänar 37 kr per sålt paket.

Tjäna pengar till föreningen, laget och klassen!Tjäna pengar till föreningen, laget och klassen!
Att sälja grillkol/briketter för er i föreningen/klassen är ett effektivt sätt att med en högt efterfrågad produkt med bra kvalitet tjäna extra pengar till era ändamål. Sedan början av år 2000 har vi samarbetat med föreningar och klasser och hjälpt dessa att förverkliga sina mål med våra lättsålda produkter. Med oss som samarbetspartner har ni stöttning från start till mål med allt säljmaterial ni behöver och såklart med en personlig kontakt. Fördelarna med att sälja grillkol/briketter är många och vi är helt säkra på att alla känner minst 10 personer som äger en grill. Grillkol för med sig positiva tankar om god mat och trevligt sällskap. Grilla är ju något man faktiskt kan göra året runt vilket innebär att ni har möjlighet till flera försäljningsmöjligheter/tillfällen under året!

Nyhet! Nu har ni som förening/klass möjligheten att dubbla er försäljning och så klart er vinst med samma jobb och samma antalet kunder genom två leveranstillfällen.(mars-maj & juli-aug)

Exempel: 30 pers säljer 3 produkter/leverans = 10 800:-
30 pers säljer 4 produkter/leverans = 14 400:-
30 pers säljer 5 produkter/leverans = 18 000:-
30 pers säljer 6 produkter/leverans = 21 600:-

Klicka här för intresseanmälan och mer information!

PS. Alla grillar!

”Förra året så sålde vi grillkol för att tjäna lite extra pengar till våran förening, Detta blev succé! Ca 36.000:- blev förtjänsten och våra killar och tjejer kunde åka på fler cuper än någonsin tidigare ;)” – Smålandsstenars GOIF – Fotboll

”Kanon bra och lätt och sälja! Vi har sålt 2ggr i vårt fotbollslag!! Har gett en hel del pengar! Kan rekommendera detta mycket! Bra service och kvalitet på kolen och briketterna! ?” – Tommy Skara FC??


Vi har AAA soliditet sedan 2004. Detta ser vi som en fin merit och som ett tecken på att våra kunder är nöjda med våra kvalitativa produkter.

Tjäna 13 000 kronor till laget - Riskfritt & Inga utlägg för er med vårt koncept:Tjäna 13 000 kronor till laget - Riskfritt & Inga utlägg för er med vårt koncept:
Sälj exempelvis 200 salami & tjäna 13000 kronor genom att ta upp beställningar med vårt proffsiga säljstöd. Vi levererar exakt så många salamis era kunder beställt. Inga utlägg - Ni levererar först & Betalar efteråt - Fri Frakt. Beprövat och omtyckt koncept med över 10 000 genomförda försäljningar.

Tjäna pengar till föreningen, laget eller klassen – Sälj tandborstar!Tjäna pengar till föreningen, laget eller klassen – Sälj tandborstar!

Varför välja Tandborstkungen?

* Tandborstar är en trevlig produkt att sälja, alla behöver en tandborste.
* Våra tandborstar är av märket Jordan och håller högsta kvalitet.
* Ni kan sälja flera gånger varje år. Alla behöver byta tandborste och varför inte köpa av er igen om man är nöjd!
* Helt riskfritt! Ni behöver inte betala något i förskott, ni betalar först efter 60 dagar. Osålda förpackningar kan returneras.
* Tjäna extra mycket pengar genom att även sälja våra andra kända och lättsålda produkter.

Besök vår hemsida för mer information www.tandborstkungen.se


Tjäna pengar till laget - nu med webshop

Kakservice goda och lättsålda kakor, godis och knäckesticks gör försäljningen både enkel och rolig. 8 000 föreningar, lag och klasser säljer årligen Kakservice populära produkter för att åka på sin drömresa.

Ni tjänar snabbt och enkelt ihop 1000-tals kronor till föreningskassan.

Ni kommer enkelt igång genom att beställa ett gratis infopaket »


Meny
Nyheter
Spelbord.se - Köp biljardbord här! - Airhockey.se - Biljardbord - Fanshop.se - Supporterprylar - Biljard.nu