Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Segerns Heliga Sötma

Inlagd: 19 september 2012, kl 01:18


Genom en stabil seger över tabellfyran La Vecchia Signora säkrade The Holy Sweetness seriesegern.

Trots de omåttliga framgångarna under hösten har The Holy drabbats av ett rejält manfall. Resor och skador har tömt bänken som en strandad NHL förhandling. Hade det inte varit för det årliga gästspelet av The Holy Jokers, Mr Mike och Mördarn, hade Holy spelat med blott fem spelare denna tisdagskväll.

Men nu mönstrades fullt lag och utan avbytare var taktiken att spela klokt och inte springa i onödan. Mike, som tog strikerpositionen, glömde dock bort detta och drabbades av hjärtflimmer efter tio minuter. I spelmomentet efter fick han en hög boll och drog till på volley. 1-0 till Holy. Målskytten slog en näve i bröstet, hostade och blinkade ögonen klara.

Laget hypokondriske mittfältsgeneral Jiasi kände sig krasslig och tog rollen som målvakt. I beige hoodie, mössa, adidasbrallor och snusnäsduk såg han ut som den typ av hobo som släpar runt på en shoppingvagn i amerikanska filmer. Kanske överraskade han därför motståndarna med sina spänstiga basketinfluerade räddningar. La Vecchia satsade på långskott och Jiasi tippade en riktig kanon till hörna innan den första halvleken var slut.

Holys ordinarie striker Hinke tvingades ner på yttermittfältet och hade där ett antal uppgörelser med motståndarnas vänsterback, en korpkille av det mer osympatiska slaget. Inte bara spelade han fult och vårdslöst, han klagade ständigt över påstådda filmningar och andra oförrätter som bara existerade i hans begränsade psyke. Hinke vann den matchen i matchen genom att få honom utvisad och sen servera Mike till 2-0. Den lille anfallaren hann upp passningen och petade den förbi La Vecchiamålisen innan han vrickade in bollen ur dålig vinkel med en yttersida.

Vid det laget hade The Holy fått målvakten Jiasi utvisad för fördröjande av spelet vid inspark. Ett ganska petigt domslut som sen följdes av ett direkt felaktigt. Prego och en Vecchio kämpade om bollen och det slutade med att den som drog i tröjan fick straff.

Sånt händer och det innebar ingen större fara för segern. The Holy - La Vecchia Signora slutade 2-1. The Holy vinner division 2 Södra.

Målskytt: Mike 2

Matchens lirare: Mike trots pingislunga och hjärtfel.
Matchens martyr: Prego som blev straffblåst.
Matchens bankman: Mördarn som höll rent i de defensiva räkenskaperna.
Matchens fotograf: Domaren som tog bilden ovan.Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2013-08-04
Besökare
104020
Genereringstid
0,0313 sekunder