Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Avancemanget klart

Inlagd: 12 september 2012, kl 01:30


För sjunde säsongen i rad tar The Holy klivet uppåt i seriesystemet. Det räckte med en poäng i toppmötet med Bohemians för att säkra avancemanget.

Bara en matematisk styggelse kan nu stoppa The Holy från Seriesegern. Bohemians ligger sex poäng och 13 mål efter med två omgångar kvar. Och även om det omöjliga inträffar så tar Holy som sämst andraplatsen som också innebär uppflyttning. Detta är konsekvensen av lagets uppvisning i konsten att spela efter resurserna och spela på resultat.

Det var ett åderlåtet Holy som kom till årets viktigaste match. Mittfältsdominanten Jazze hemma i feber. Försvarsskägget Eros borta med bihåleinflammation. Hade inte Prego och Rasmus (swe) trotsat läkarens order hade The Holy inte haft ett lag. När matchen startade hade The Holy bara sex man på plan.

Taktiken blev där efter. Sjunk hem. Spara kraft. Kontra. Spela på oavgjort. Tyvärr ingick inte ordet markera i taktiken, något Bohemians uppfattade och utnyttjade efter en hörna. Det stod snabbt 1-0 till serietvåan och det såg mörkt ut.

Men så kom räddningen. En kvart in i matchen var Holy plötsligt fullt lag plus en avbytare. Den heliga varma vreden kändes ända ut till sidlinjen, det var dags att ta tag i matchen. Bollinnehavet ökade och målchanserna kom. Till exempel i halvlekens slutminuter. En frispark strax utanför Bohemians straffområde.

Alla väntade på skott från Hinke eller Dejan men det var Prego som klev fram och dundrade en låg kanon brevid den illa placerade muren. Som så ofta i korpen studsade bollen hit och dit och in i mål.

1-1 var ett drömresultat sett till förutsättningarna. Och med ett öga på tabellen fanns det ingen anledning att gå för seger. I den andra halvleken parkerade The Holy den orangea televerketbussen och ägnade sig åt kontrollerat passningsspel när tillfället gavs. Bohemians tryckte på men det blev sällan farligt, mycket tack vare dagens målvakt Rob som räddade en rökare och vaket kom utglidande i gruset när det osade bohem.

Holy hade faktiskt de bästa chanserna att avgöra. Hinke slet sig till ett friläge men sparkade hål i luften och hamnade vid hörnflagan. Rasmus (Swe) sköt sitt bästa skott någonsin i korpen, en projektil från hörnet av straffområdet som suttit i bortre krysset om inte Bohemians haft seriens bästa målvakt.

Matchen slutade helt logiskt 1-1. The Holy behövde oavgjort. The Holy skapade oavgjort.

Målskytt: Prego

Matchens lirare: Målvakten Rob räddade och lirade.
Matchens moment: Prego trycker in en frispark.
Matchens Prego photo: ni ser det högst upp.

Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2013-08-04
Besökare
104015
Genereringstid
0,0781 sekunder