Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Allmän jakt på skarv

Inlagd: 5 september 2012, kl 00:48


Riksdagens Miljö- och Jordbruksutskott planerar Allmän Jakt På Skarv*. Låt oss hoppas att utskottet hade representanter på plats när The Holy Sweetness visade hur det går till i praktiken.

Det var en på förhand given match som spelades på Hökarängens BP denna tisdagkväll. Serieledarna The Holy mot nedflyttningshotade Skarven. Men det blev mer drama än väntat.

Holy tog kommandot direkt. När Hinke föll lätt i straffområdet i inledningen och Jiasi satte straffen såg matchen ut att vara över. Holy började rulla boll och långsamt dyrka upp motståndarförsvaret för att utöka ledningen. Men efter lite övermod i försvaret blåste domaren plötsligt för en billig straff för Skarven. Paradis-Oskar som vaktade målet för andra matchen i rad gjorde en briljant räddning men hade ingen chans på returen.

Några minuter senare såg det ännu mörkare ut för de heliga. Lite passivt försvar i eget straffområde och Skarven tryckte in ett ledningsmål. Det var underläge 1-2 i halvtid och i flera holyhuvuden började tanken gro: skulle det bli "en sån där kväll" igen?

Men höstens Holy är starkare än vårens. När andra halvlek blåstes igång syntes ingen panik. Istället ett metodiskt malande, ett konstant bollinehav med långa passningssekvenser. Holy inledde Allmän Jakt På Skarv.

Till en början ville bollen inte in. Flera bra chanser slutade på en motståndarhäl eller gick precis utanför. Ironiskt nog kom kvitteringen just efter att Skarven haft en nick i stolpen. Holy kontrade, New Erik slog en crossboll, den svenske Rasmus tog ner på bröstet och dunkade in ett lågt vristskott vid bortre stolpen. Holy har en bred anfallsrepertoar och när nu två av de främsta målgörarna, Rob och danske Rasmus, var skadade fanns andra som hittat målformen. Målskytten kysste klubbmärkets enhörning med sedvanlig passion och The Holy gick direkt för ett avgörande mål.

Matchen gick in i ett spännande skede. Holy radade upp målchanser. Rasmus misade två frilägen. New Henrik nickade över från nära håll. Plötsligt var Skarven nära ett ledningsmål. Men målvaktsfyndet Paradis-Oskar rusade ut i straffområdet och kastade sig i gruset. Glidande knep han bollen framför fötterna på en förvånat gapande Skarv. Det var ögonblicket som avgjorde matchen.

Strax därefter kom det logiska ledningsmålet. Jiasi blev frispelad av Hinke och den här gången studsade halvträffen över målvakten. Holy fortsatte att hålla bollen mot ett allt tröttare motstånd och i slutsekunderna kunde New Henrik Batistuta-skjuta in slutresultatet 4-2.

Det satt långt inne men The Holy Sweetness följde sin spelidé och malde ner motståndet med massivt bollinnehav, kyla och klass. Nu väntar seriefinalen mot Bohemians. Vinst där och The Holy Sweetness kan fira en himmelskt smäktande serieseger.

Målskyttar: Jiasi 2, Rasmus Al Meruda, New Henrik

Matchens lirare: målvakten Paradis-Oskars speluppfattning och tigermod gav the Holy styrka.
Matchens Pippos: Både Jiasi och Rasmus nätade för tredje matchen i rad.
Matchens frågetecken: Hur allvarliga är skadorna på dansken och Rob?

* För mer info om Allmän Jakt På Skarv se: bit.ly/RiFX7O

Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2013-08-04
Besökare
104016
Genereringstid
0,0469 sekunder