HOCKEYSKOLAN TÄBY HC SÄSONGEN 2012/2013

Nedan följer ett koncentrat av det som förmedlades på hockeyskolans informationsmöte den 13/10

Ledning? Hockeyskolan leds av Gustav Wallner och Jens Pantzare

När? Lördagar 1100-1220 i första hand, på grund av annan verksamhet kan ispassen också vara på söndagar, detta anslås på lagsidan (http://www.lagsidan.se/tabyhchs). Säsongen sträcker sig från den 13/10 till mars 2013. På lagsidan anslås också tider för allmänhetens åkning i Tibblehallen samt i ishallen i Hägernäs, där man kan åka skridskor fritt på egen hand.

Hur? Anmäl, via e-post, till Jens Pantzare eller kom ner direkt till något av ispassen.

Var? Tibblehallen, intill Åva gymansium

Vilka? Vi riktar oss i första hand till barn födda mellan 2005-2007, även äldre barn som är intresserade av att börja splela ishockey är välkomna.

Utrustning? Det är ett krav att barnen har halsskydd, en godkänd hockeyhjälm (i rätt storlek) med galler, hockeyhandskar alternativt ett par handskar av tjockare modell samt en klubba (en träklubba av enklare snitt duger alldeles utmärkt). Vidare rekomenderar vi att barnen även har knäskydd och armbågskydd.

När det gäller skridskor bör man redan från början skaffa ett par riktiga hockeyskridskor, vi rekomenderar inte att man använder plastskridskor med spännen, eftersom de är alldeles för hårda och hindrar barnen att lära sig en korrekt åkteknik.

Övrigt! När man börjar i hockeyskolan får alla barnen en träningströja av Täby HC, man får även en del skriftligt informationsmaterial, i samband med det första ispasset.

Vi efterlyser redan nu föräldrar som kan tänka sig att engagera sig som tränare och övriga ledare, i synnerhet bland de föräldrar som har barn som är födda 2006, som kommer att bilda lag, Team-06, efter årsskiftet. Vänligen vänd er till Jens vid intresse.Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2016-09-29
Besökare
96938
Genereringstid
0,0313 sekunder