Välkommen till Stöde IF

 

 

Vi är en förening med ca 400 medlemmar som bedriver idrottsverksamhet från knattar till seniorer. För närvarande finns följande aktiviteter i föreningen: Skidor, fotboll. Vi ansvarar även för skridskoplanen vid skolan, vi ser till att det finns bra is så länge vädret tillåter. Det finns ännu ingen ishockeyverksamhet i föreningen men om det finns ledare som är intresserade kan man kontakta styrelsen. Vi sköter även Tennisplanerna, där kan man boka tider genom Stödehuset: 61028. Vi anordnar skidskola, skridskoskola och öppethuskvällar på skridskoplanen på vintern. På sommaren anordnar vi fotbollsskola.

Vi har en vaktmästare anställd på heltid, samt en kanslist på 50 %.

Under respektive flik på startsidan kan du gå in och se information om vad vi har att erbjuda våra aktiva. Under kalendarium hittar man våra arrangemang.

 

Det är styrelsen som ansvarar för att driva föreningen framåt, men måste naturligtvis ta hjälp av engagerade föräldrar, ledare och andra eldsjälar för att klara av detta. Under styrelsefliken kan du se vilka som arbetar där. Om du har synpunkter/idéer som du vill lyfta fram, lämna dem gärna till kansliet eller någon av styrelsemedlemmarna.

 

 

 

Vi har framtagna policy dokument i Stöde IF för att ha en gemensam syn på hur vi uppträder i föreningen. Den är uppdelad på en övergripande samt en för aktiva, ledare och föräldrar. Dessa delas ut tillsammans med en kalender på gemensamma arbeten som skall göras under året. Policy dokumenten skall gås igenom på ett gemensamt lagmöte/möte med aktiva och föräldrar. Ledarnas policy gås igenom på ett eget möte.

 

För att delta i våra aktiviteter ska du vara medlem. Träningsavgifter tas ut från 7-års ålder. Man betalar en träningsavgift oavsett hur många aktiviteter man deltar i. From tredje barnet i familjen är träningsavgiften fri.

 

Medlemsavgifter:

Familj:600 kr

Aktiv:300 kr

Stödjande:150 kr

 

Träningsavgifter:

7-12 år:300 kr

13-15 år:400 kr

16 år uppåt:500 kr

 

Välkommen till våra aktiviteter!

 

 

 

Vid frågor eller funderingar kontakta kansliet:10500

 

 

Stöde IF

 

Foosball   |  Biljardbord   |  Biljard   |  Bordtennisbord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer
Sponsorerna nedan gör Stöde IF's verksamhet möjlig. Klicka på bilden för att se alla.

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet