Kvalserien omg 3

Inlagd: 14 mars 2015, kl 11:39


Rond tre i kvalserien, mot SK Iron från den lilla orten Björklinge utanför Uppsala för er som inte vet vad Björklinge är. Vi har vunnit två tidigare möten mot dom den här säsongen.


Det artar sig till en riktig skitmatch med dåligt tempo och dåligt passningsspel från båda sidor. 9,34 in i matchen tar gästerna ledningen i boxplay!! Trots två man hem mot samma kille kan man inte bestämma sig för vad man ska göra, med resultatet att det blir en kasse i röven. Uselt agerat vill jag säga. Skit samma, Bosse tar omgående timeout och efter det är det närmast ett lag på banan. Målen trillar in och vi går till pausvila med stadiga 4-1.
Nu kan man tänka sig att Spaif ska spela säkert och stabilt och förvalta den ledning man har. Det är långt ifrån säkert och stabilt trots att vi gör ytterligare en kasse. 5-1 blir så småningom 5-2. Spelet däremot, har en del i övrigt att önska. Det slarvas nåt kopiöst och inbjudningskorten delas ut friskt.
Ut till sista med 5-2 i ryggen och nu vore det väl fan om man inte kan sätta defensiven i första rummet. 6-2 gör vi, men spelet är fortfarande en gåta.
Länge sen vi uppträdde så oroligt och förvirrat. Det ska straffa sig minsann.
6-3 och 6-4 kommer till efter otroligt tafatt uppträdande av Spaif. Hur i helvete är det möjligt undrar man? Efter 6-3 tar Iron time-out, dom har inte gett upp det här, utan gör ett försök och får 6-4. Ut med slipsen förstås. Det ger oss ett par möjligheter att lägga in den i tom kasse utan att lyckas. Varför skulle det lyckas när inget annat fungerar. Hur som helst gör Iron 6-5 i matchens sista sekund mot en totalt uppgiven hemmaslips. Summa summarum är att det känns som en förlust trots att vi vinner. Vi kan helt enkelt inte ha en så taskig inställning i matcherna, då kan vi glömma ev. Div.2 spel. Fortsättning följer i kväll mot samma gäng på bortaplan och då krävs det en rejäl uppryckning av samtliga i Spaiflägret. Det är säsongens viktigaste match så här långt. Vid vinst ligger vi jävligt bra till. Torskar vi kan det gå hursomhelst. Därefter har vi Viggan i morgon hemma och kvällens resultat i matcherna har stor betydelse för utgången i den här kvalserien. Alla är hjärtligt välkommna i morgon. Perfekt med Lördagsfight och ett par kalla för publiken.

Tillbaka
Södertälje Pojkarnas Allmänna Idrottsförening © 2013
Tjäna pengar-katalogen
SponsorerInformation
Senast uppdaterad
2019-02-16
Besökare
323157
Genereringstid
0,0781 sekunder