Kval news!

Inlagd: 8 mars 2015, kl 13:42


Kvalseriepremiär mot laget som ska försöka kvala sig kvar i <Div.2, Skå IK

Vi hade ingen aning om deras kapacitet, vilket vi för övrigt skiter i då vi känner till vår egen. Ett laddat gäng som störts av lite sjukdom kommer till spel. Avvaktande start för att känna på varandra gör att det ser ut att bli en skitmatch. Spaif börjar ta lite initiativ. och skapar några hyfsade målchanser. Skå har otroligt svårt att komma till skott, kanske beroende på att vi håller dom utanför oss. Därför kommer 0-1 som en blixt från klar himmel. Inget höjdarspel från något av lagen. Sakta men säkert börjar vi skapa lite chanser, men puckjäveln vill inte in. Skå har som sagt inte skapat några rejäla målchanser och därför kommer 0-2 som en liten chock för oss. Jani skulle nog ha tagit den i ärlighetens namn. 12-6 tror jag att skotten blev i första.
Coachernas ordval och direktiv i pausen ser ut att ha effekt. Spaif är som ett nytt lag och spelar ut hela sitt register. Kontringarna från Skå är dock ett orosmoment. Det blir lite visningar för båda lagen som jag tycker gynnar oss. Vårt boxplay med tredjefemman är vattentätt. Stor eloge till krigarna. I takt med att vi gör mål blir spelarna i Skå allt grinigare och spelar lite småfult enligt mitt sätt att se saken. Några svar på tal får dom, vi kan ju inte ta all skit som dom ägnar sig åt. 4 Kassar i andra och 4-2 inför sista. Nu jävlar ska motståndarna få jobba om dom ska slå oss. Spaif fortsätter på inslagen väg, även om det slarvas en hel del. Ser nästan lite nonchalant ut i bland. Fortsatt produktion framåt och en del spelare i Skå börjar spåra ur. Nu gällde det att ha ögon i nacken. När matchen mer eller mindre är avgjord, kommer så kvällens fulaste tackling på Benji. En bentackling som är så onödig i det skedet av matchen. Riktigt jävla illa av motståndaren som bara fick 2 min. av tilltaget. Vi går fram till 8-2 och enligt mitt sätt att se på det hela, så har Skå inte en chans. Kanske är det för sitt odiciplinerade spel dom har hamnat där dom är. Nåja, det är en ledarfråga i deras lag och ingenting som vi bryr oss om. Dom får några mål till, mest beroende på rent jävla slarv från vår sida. Man har inte råd med det. Summan av det hela att Spaif var det betydligt bättre laget den här matchen. Ska kanske ge Janne epitetet som kvällens kung.
Ny match i morgon mot Viggan på bortaplan. Vi har haft två otroligt jämna matcher mot dom den här säsongen. Senast vi mötte dom ska vi ha i åtanke att det var tredje matchen på fyra dagar med en Gotlandsresa i benen.

Tillbaka
Södertälje Pojkarnas Allmänna Idrottsförening © 2013
Tjäna pengar-katalogen
SponsorerInformation
Senast uppdaterad
2019-03-15
Besökare
325817
Genereringstid
0,0938 sekunder