Matchrapport Spaif-Segeltorp 141026

Inlagd: 28 oktober 2014, kl 20:34


Överkörning av Spaif-tåget!!

Överkörning!!
Så kan seriepremiären beskrivas. Ett spelsuget Spaif tog sig an Segeltorp med ett visst mått av respekt, med tanke på tidigare möten lagen emellan under åren. Den respekten försvann ganska snabbt, för att inte säga omgående. Spaif satte ribban från första nedsläpp, och släppte inte en jävel över bron resten av matchen. Ett rasande tempo, tog vinden ur seglet för motståndaren. 1-0 av matchens lirare, Basse Nykvist efter 1,22, följdes av 2-0 klockan 2,51med EG som exekutor snyggt framspelad av Moberg och Max. Seglet kom inte ur egen zon. Stora problem för Segeltorp, som såg minst sagt villrådiga ut. 8,51 på klockan och 3-0 av matchens andra frontfigur Benji Blomberg assisterad av Basse och Koski. Här har kommande motstånd något att bita i kan jag lova. Seglet valde att ta time out. Min starka gissning är att ordern från coachen blev att smälla på Spaifs ledande spelare så mycket det bara gick. Visst, några proppar delades ut utan synbart resultat då hemmalaget gav fullständigt fan in det och bara körde. Däremot drog Seglet på sig två visningar för slashing och holding. Bara försynen och en för kvällen jävligt bra målvakt såg till att det inte blev några fler mål. 3-0 och 18-2 i skott!!!
Segeltorp hade nog bestämt sig för att sätta allt på ett kort och lyckas reducera efter 1,31 i andra perioden. Spaif tappar lite av sitt övertag och slarvar en del. Efter en visning av nr.24 i Segeltorp, återtar Spaif kommandot fullständigt och det blir lite av kattens lek med råttan, men var är målen? Koski får vila sig lite extra när han använder klubban som metkrok. Ska Seglet kunna utnyttja detta? Nej då, ingen som helst fara på taket. ett ordnat PP var inte deras melodi den här kvällen. Ny visning för gästerna efter 13,40 och bombardemanget är fruktansvärt mot kassen. Men slipsen är otrolig och tar ta mej fan allt, i en minut, sen vill Benji inte se fler räddningar.4-1 ass. av Basse och Stoffe. Ny visning för Seglet efter en ful bentackling och det ringer efter 1 minut igen. Basse, vem annars, efter ett strålande pp. Ass. Koski och Stoffe. 5-1 efter andra och skotten otroliga 32-6 och 50-8 totalt efter två spelade perioder. Härmed var matchen över för Segeltorp. Trots detta fortsätter man sin fullständigt vansinniga taktik att försöka proppa allt och alla, framför sallt i vår zon!!! vilket gjorde att man tappade folk och blev ett lätt byte för hemmalaget. Hur tänkte coachen? Nåja, det är deras problem, inte vårt. 6-1 av Benji och tredje målet för kvällen,assad av , ja just det, Basse. 7-7 Max, ass. EG. 8-1 Moberg, hjälpredor finska duon Koski och Janne. Visning för Seglet följt av botbänken för Kilis. fullt manskap på isen när Janne åker ut. Segeltorp har gett upp, men spelar lite småfult enligt mitt sätt att se på saken. Basse ser till att sätta 9-1 med hjälp av Benji och Koski med en man mindre på banan. Ida får också besöka andra sidan efter en slashing. Segeltorp får en ny chans att snygga till siffrorna, men gör bort sig fullständigt när juniorfimpen nr. 24 drar på sig en ny tvåa för bentackling. Fult som fan tycker jag, när matchen redan är körd för deras del. Hur fan tänkte killen?? Kilis reagerar och vill verkligen markera att det inte är ok. och får en tvåa för roughing. Jaja vad ska man säga. Spaif vill gärna ha tvåsiffrigt och får det också när Isac gör 10-1 med hjälp av Gurra och Ida. Skotten 15-13 i sista och totalt 10-1 och 65-21 i skott. Det säger det mesta om den här fighten. Kan Spaif nu behålla farten och intensiteten i kommande matcher så kommer fler lag att få problem. MEN, än är ingen målsättning uppfylld, det är helt upp till spelarna att på träning och match visa att man verkligen vill åstadkomma någonting i årets serie.
Matchens stjärnor:
*** Basse Nykvist 3+3
** Benji Blomberg 3+1
* Ida Junior Hade väl inte så där förbannat jobbigt, men 95,24 i seniordebuten får anses vara med råge godkänt.
Tack för mig och nästa gång återkommer en gammal favorit, nämligen korvkollen. För er som inte vet vad det är, så kommer korv, korvbröd samt senap och ketchupflaskornas renhet att bedömas av undertecknad.
Mycket nöje.
Munken.

Tillbaka
Södertälje Pojkarnas Allmänna Idrottsförening © 2013
Tjäna pengar-katalogen
SponsorerInformation
Senast uppdaterad
2019-03-25
Besökare
326869
Genereringstid
0,1104 sekunder