Summering!

Inlagd: 17 mars 2014, kl 19:52


Spaiftåget har nu nått sista stationen...för den här säsongen.

Kvalserien är färdigspelad. I fredags spelades sista omgången men Spaif hade redan klarat avancemanget till div3 under onsdagen. Spaif vann sin match borta mot Ormsta samtidigt som SDE tappade poäng i sin match mot Östervåla.

Inför den här säsongen satte vi upp ett antal delmål. Vi skulle vinna div4, DET GJORDE VI! Vi skulle ta oss till Allfyran och där komma etta eller tvåa, DET GJORDE VI! Andraplatsen i allfyran innebar en plats i kvalserien till div3. Målet var att vinna kvalserien, DET GJORDE VI!
Alla mål vi satte upp lyckades vi uppnå och därför spelar vi nästkommande säsong i
DIV 3, som har varit det stora målet senaste säsongerna.
Innan och under säsongen har det tillkommit och försvunnit spelare i truppen. Vissa har slutat, andra varit skadade. En del har tagit upp hockeyn igen efter uppehåll och en del har kommit från andra lag för att ta del av det speciella vi har i Spaif. Vad är då det speciella med Spaif? Jo vi är ett gäng som gillar att ha kul, och är det nått vi har så är det just det. Det är grymt kul att vara en del av truppen i Spaif. På plan, i omklädningsrummet, på träningar, på borta matcher, på resor mm mm. Det är ALLTID roligt när Spaif är inblandat oavsett vad!!

I lördags firade vi avancemanget till 3:an på ett sätt som bara Spaif kan. Det var bubbel i både bad och glas under dagen och kvällen fortsatte med hyrd buss som tog oss till sthlm. Där middag, mycket sång och annat galet höll folk vakna långt in på söndagsmorgonen. J..vlar vad kul vi hade, Spaif-mässigt helt enkelt. Eller vad säger du Axel Kilström, visst var det en natt vi sent kommer glömma?? :)

Nu är den här säsongen över, iaf i några veckor till innan isen är borta i Telgerinken och vi drar igång en av höjdpunkterna under säsongen, nämligen LANDHOCKEYN!!

Arbetet med nästa säsong är redan i full gång och ni kommer att hållas uppdaterade här på hemsidan om Silly Season. Vilka som kommer och vilka försvinner ur Spaif-truppen.

Sist men inte minst vill vi i SPAIF rikta ett enormt stort tack till alla sponsorer och till alla er som följt och stöttat oss på ett eller annat sätt under säsongen... TACK!!

Hoppas vi ses igen till hösten.

/ #18Tillbaka
Södertälje Pojkarnas Allmänna Idrottsförening © 2013
Tjäna pengar-katalogen
SponsorerInformation
Senast uppdaterad
2019-01-14
Besökare
319322
Genereringstid
0,0938 sekunder