Omgång 2

Inlagd: 6 mars 2014, kl 21:28


Igår spelades andra matchen i kvalserien, Ormsta stod för motståndet hemma i Telgerinken...

Spelet vi hade i första matchen mot SDE fanns inte riktigt kvar. Vi inledde matchen med mycket felpass, dåliga beslut och allmänt strul förutom i anfallszon där vi som vanligt skapade mycket och verkade trivas. Men i egen zon och i mittzon var det stundtals riktigt struligt. Första perioden slutade 2-3 till Ormsta, något vi var riktigt missnöjda med.

Det som sades i omklädningsrummet i paus verkade gå in i allas huvud för det vi nu visade upp i andra perioden var någonting helt annat än i första. Vi åkte fruktansvärt mycket skridskor, vi slet, vi spelade fysiskt och var överallt på plan. Vågar nog påstå att det var det bästa spelet, sett över hela plan, som SPAIF visat upp under hela säsongen.
Det visade sig att det lönar sig med hårt arbete, vi vinner perioden med 4-1 och har nu skaffat oss en 6-4 ledning.

I tredje faller vi tyvärr tillbaka en del och visar återigen upp lite av det skitspel vi hade i första. Vi låter Ormsta göra 6-5 ung 8 minuter in i perioden. Stundtals alldeles för mycket slarv och individuella misstag gör att spelet hackar. Men vi reder ut det även om det var ett hårt tryck från Ormsta under slutminuterna. Jani stod för ett par riktigt bra och superviktiga räddningar i slutet.
Men som sagt vi vinner med 6-5 och 3 härliga poäng är våra.

Vi har fått en bra start med vinster i båda dom spelade matcherna och åker i morgon fredag till Östervåla där vi verkligen ska göra allt för att se till att vi åker hem med ytterligare 3 poäng...

Yxan den här kvällen gick välförtjänt till Johan "Flammande Bägaren" Moberg, herregud vilket slit han visade upp i andra perioden. Mycket tack vare honom och hans stenhårda slit såväl framåt som bakåt som vi lyckades hitta rätt spår igen i andra perioden.
Även om den var välförtjänt så fanns fler som aspirerade på yxan. Benji som med 4 kassar, alla i andra perioden, såg till at vi vände på matchen. Och EG, vår kapten som visade upp sitt vanliga jag och slet precis som en kapten ska göra, mycket kul att se!!

Imorgon forsätter resan, med buss ända tills vägen tar slut...


Tillbaka
Södertälje Pojkarnas Allmänna Idrottsförening © 2013
Tjäna pengar-katalogen
SponsorerInformation
Senast uppdaterad
2019-01-14
Besökare
319321
Genereringstid
0,0781 sekunder