Kvalseriepremiär!

Inlagd: 4 mars 2014, kl 22:08


Måndagkvällen bjöd på kvalseriehockey i Telgerinken och inte i Scaniarinken.....


Laget i Södertälje som håller kvar hockeyn på kartan denna säsong är SPAIF!!
I går startade kvalserien där en plats i div3 nästa säsong står på spel.

SDE Hockey som kommer från spel i div3 den här säsongen stod för motståndet. Sist vi möttes var för ett par säsonger sedan när vi spelade i 3:an så vi hade egentligen ingen speciell koll på dom.

Det blev en välspelad match där SDE stod upp riktigt bra i första perioden och lyckades komma i många farliga kontringar mot oss. Men efter första 20 min ledde vi ändå med 3-1.

I andra perioden gasade vi ordentligt och gick ifrån till en 7-2 ledning, framförda av kvällens line bestånde av Benji, Jögge och vårt senaste tillskott till truppen SEBASTIAN NYKVIST (senast i Gnesta).

I 3:e perioden var tanken att gå ut och bevaka ledning, eller iaf att fortsätta rejält ända tills matchklockan stod på 60:00. Men Det gjorde vi tyvärr inte utan vi lät SDE komma ikapp och slutminuterna blev till ett krig på plan där vi dessutom fick spela boxplay sista minuten. Men vi höll ut och tillät inte SDE komma närmare än 7-5 ville blev slutresultatet.
Lite surt att vi förlorade sista perioden med 0-3 med tanke på vilket spel vi visade upp i dom 2 första perioderna.

STORT TACK! till våra scouter som gjort ett enormt jobb med att lyckas få Sebastian Nykvists att skriva på för vårt härliga gäng.

Yxan den här kvällen gick till Jörgen Lindström som med sina 6 poäng verkade ung och pånyttfödd när han spelade tillsammans med dom betydligt yngre Benji och Sebbe. Kanske att han kände någon slags faderskänslor och ville visa vägen för sina lärjungar, som någon slags alfahanne på savannen, även om han saknar hår på både rygg och axlar.

I morgon Onsdag 5/3 kl 20:00 spelas nästa match i Telgerinken då SPAIF tar emot Ormsta.

Välkomna!!Tillbaka
Södertälje Pojkarnas Allmänna Idrottsförening © 2013
Tjäna pengar-katalogen
SponsorerInformation
Senast uppdaterad
2019-02-16
Besökare
323159
Genereringstid
0,0781 sekunder